Încă o promisiune a guvernanților – plafonul veniturilor până la care se...

Încă o promisiune a guvernanților – plafonul veniturilor până la care se acordă ajutorul financiar pentru încălzire ar putea fi crescut

1 43

Premierul Nicolae Ciucă ne anunță că Alianța de a guvernare intenționează să crească plafonul venitului lunar de la 2.000 de lei la 3.000 de lei, pentru acordarea ajutorului financiar de 1.400 de lei pentru plata căldurii.
El a precizat că această decizie depinde de modul în care vor fi folosite cele 2,2 miliarde de euro, destinate acestui sprijin financiar pentru persoanele vulnerabile.
„În funcție de modul în care vom putea să folosim acea sumă stabilită, de 2,2 miliarde de euro, și încadrându-ne în acești bani, în funcție de modul în care se alocă banii pentru alte obiective și nu se cheltuiesc, categoriile sociale pentru care luăm în calcul sunt cele în funcție de venituri”, a explicat Nicolae Ciucă.
Greu cu explicațiile la dl gen. Ciucă. Este evident, atunci cănd vorbim de venituri luare/persoană, ar putea beneficia toti cei care au salariu minim (în anul 2023, salariul minim pe economie a crescut la 3000 de lei brut) și evident marea masă a pensionarilor.
Dacă suntem atenți la declarație vedem doar o promisiune care nu are în acest moment o fundamentare deci iar a fost aruncată o petardă propagandistică. (V.T.)

COMENTARII

  1. […] beneficiar și în loc să utilizeze plafonul de trei mii lansat de premierul Ciucă (vezi zici: Încă o promisiune a guvernanților – plafonul veniturilor până la care se acordă ajutorul fin…) caută să vadă cum să diminueze plafonul. De acest ajutor beneficiază pensionarii peste 60 de […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.