Inca o parcare in loc de spatiu verde pe Harmanului

Inca o parcare in loc de spatiu verde pe Harmanului

0 163

Inteleapta „guvernare” a Brasovului face sa mai dispara o bucata de zona verde, aceasta fiind o gradinita amenajata de locatarii de pe strada Harmanului, numarul 46. Este vorba de acele spatii verzi care se intalnesc pe langa mai toate blocurile in care locuiesc oameni gospodari si iubitori de flori si tot ce se mai poate pune in spatiul citadin pentru a bucura privirea.
Astfel, locatarii acestui bloc sunt suparati pentru ca municipalitatea vrea sa distruga acel spatiu verde amenajat de ei pe langa bloc. Si tot tambalaul pentru a face loc masinilor care trebuie, chipurile, sa ajunga la parcarea din fata imobilului.
Locatarii au facut o plangeri la Primaria Brasov, la care au anexat si un tabel cu semnaturi cum ca nu sunt de acord cu acesta lucrare. Ei au scris-o si au depus-o, dar se pare ca tot ei o vor citi si reciti in loc sa priveasca la florile care sunt, treptat, distruse de utilaje, pentru ca, pana acuma, acestia nu au primit niciun raspuns. In schimb lucrarile continua sa avanseze cu incapatanarea broastei testoase, spre deplina distrugere a amintitului spatiu verde.
Oare unde naiba vor cei din Primarie sa ajunga? Mi-aduc aminte ca primarul George Scripcaru trambita sus si tare marirea acestui spatiu, necesar unui mare oras ca plamanul unui om. In schimb, peste tot se observa ciuntiri si diminuari ale acestui spatiu, lucrari nu neaparat necesare, dar aducatoare de comisioane si alte mici avantaje zornaitoare.
Pe cand vor zornai si lanturile pentru acesti inconstienti?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.