Inca o minciuna guvernamentala

Inca o minciuna guvernamentala

0 122

INCA O? MINCIUNA? GUVERNAMENTALA


?


Prin 2004 s-a hotarat echivalarea in bani a tichetelor de calatorie nefolosite de pensionari. Lucru de care foarte putini au stiut, caci mediatizarea s-a facut gen manifeste din ilegalitate. Apoi s-a schimbat guvernul si treaba s-a sistat pe anii 2006 si 2007. Urma ca din 2008 sa se reia, conform unei ordonante de urgenta.


Recent Guvernul a constatat ca marinimia promisiunilor nu are acoperire in vistierie si a amanat reluarea conversiei pentru 2009. Asa o fi, se poate spune. De unde sa iei o suma echivalenta cu 30 de milioane euro pentru o categorie sociala neproductiva si nefolositoare ?


In schimb falnicii nostri deputati si-au stabilit bugetul pe 2008 cu circa 25% mai mare ca in acest an, acesta ajungand la 270 milioane lei ( cam 80 milioane euro ), din care doar pentru sera unde urmeaza sa fie intretinute “ ierburile somnului tihnit “ – citeste plantele ornamentale ale Camerei – se vor cheltui 350.000 euro, iar 44 milioane se vor duce – era sa scriu ‘ pe apa sambetei ‘ ! – pe salarii. Plus celelalte facilitati parlamentare.


Oare este nevoie ?


Si mai este si Senatul, care are si el pretentiile sale. Oare cat de mari ?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.