Lovitură de imagine : Prim divizionara de baschet feminin Olimpia CSU Braşov a obţinut semnătura americancei Janae Sharpe. În vârstă de 22 de ani (n.23.01.1993), Sharpe are 1.70 m şi evoluează pe postul de conducator de joc. În sezonul 2014-2015, Janae Sharpe a evoluat în NCAA – Big West Conference, pentru CSUN Matadors California, iar la finalul campionatului a fost declarata ,,Big West Defensive Player of the Year”.

Janae Sharpe, Olimpia CSU Braşov:

,,Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu noile mele colege! Voi fi concentrată la maximum, meci de meci, pentru a avea un sezon de succes. Fanii şi orasul Braşov se vor mândri cu noi!

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov:

,,Este un transfer bun reuşit de noi. O jucătoare interesantă, cu o statistică impresionantă la capitolul defensivă. Sper să se acomodeze rapid cu  baschetul european.”

Dragoş Crăciun, preşedinte comisia sport Consiliul Judeţean:

,,Janae Sharpe a avut cifre foarte bune în sezonul trecut, cu siguranţă este o jucătoare care ne va ajuta! Sper să se ridice la nivelul lui Britney Jones- conducătorul nostru de anul trecut, care a fost cea mai bună marcatoare a campionatului.”

În tricoul lui Matadors, Janae Sharpe a avut la finalul sezonului trecut, următoarele performanţe: o medie de 12.6 puncte marcate, o medie de 5.5 recuperări şi 3.6 assist-uri. Procentajul la aruncările de 2 puncte a fost de 37.5 %, la 3 puncte – 32.3 % , iar la aruncarile libere – 73.1 %.

 

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.