Au început să se înmulţească înfrângerile echipei Corona Wolves Braşov. După 0-11, cu Dunajvaros şi Progym (meciuri susţinute cu două echipe, după ce lotul Coronei a fost fortuit divizat), a urmat în această seară un nou eşec, în Liga Mol : 3-5 (1-2, 1-3, 1-0), la Miercurea Ciuc.
Au marcat pentru Corona Wolves Braşov : Biro Matyas (min. 11,49), Nagy Csaba (min. 32,35), Marton Hunor (min. 43,31). Această stare de lucruri ar trebui să înceteze, pentru că echipa braşoveană începe să-şipiardă suporterii,în ritm accelerat,iar tribunele ar putea să rămână, curând, nepopulate!
Sigur, de vină este şi federaţia română de specialitate, care programează, fără niciun pic de profesionalism, meciurile din campionatul intern, la concurenţă cu partidele din Liga Mol, iar Corona Braşov trebuie să-şi împartă lotul în două, pentru a onora ambele întreceri…
Dar, parcă, în acest sezon, când stranierii au fost alungaţi, oficialii şi responsabilii echipei îşi cam bat joc de lume, de cei care vin la patinoarul braşovean nu doar să asiste la înfrângeri penibile. Această situaţie s-ar putea prelungi ţi în week-end, când lotul braşovean se va împărţi din nou, pentru meciurile cu Steaua, din campionatul naţional şi cu Ujpest, din Liga Mol!

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.