Inca o groapa de gunoi ilegala

Inca o groapa de gunoi ilegala

0 174

Se pare ca, din comoditate, sau poate pentru a nu plati taxa de salubrizare, vremelnica sau stabila, multi brasoveni, ori ca domiciliaza prin zona, ori ca efectueaza lucrari de constructii sau reparatii la imobile, s-au pus pe „infiintat” tot felul de gropi de gunoi, in fond ilegale. Este ca bagatul gunoiului sub pres sau dupa usa.
O asemenea groapa de gunoi ilegala a aparut, de cativa ani, la marginea strazii Florilor din cartierul Craiter, inspre capatul ei care da in camp. Acolo au aparut gramezi de moloz si de resturi menajere.
Brasovenii care locuiesc in zona nu se asteapta ca aceste resturi sa dispara vreodata de acolo, caci se cunoaste cum actioneaza autoritatile locale cand nu este ceva „la vedere”, sa ia ochii, dar ar fi incantati daca s-ar nivela macar locul si s-ar planta cativa pomi pentru ca peisajul sa fie mai putin deprimant.
Iar acest lucru ar fi simplu de realizat. Un buldo-excavator ar nivela gramada de gunoaie, s-ar aduce cateva bascule cu pamant, din excavatiile temeliilor unor noi imobile, dupa care s-ar planta arbori, arbusti si flori. Treaba de doua-trei zile, daca ar exista putin interes, silinta si respect civic. Iar cine mai este prins depozitand acolo deseuri sa fie aspru sanctionat.
Oare se aude si pe la Primarie cum chitaie sobolanii cu domiciliul in aceasta gramada ilegala de gunoi?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.