Inca o comisie

Inca o comisie

0 141

De ieri, pe langa Comisia Judeteana de Fond Funciar va mai functiona si o comisie tehnica de lucru, care va activa in sediul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Brasov, ca bani sunt garla si mai erau cativa care trebuiau sa taie frunze politice la caini, probabil portocalii la blana.
Din acesta comisie vor face parte reprezentanti ai OCPI, ai Prefecturii si ai al Directiei Silvice. Comisia va fi coordonata de subprefectul Emil Nita si de directorul OCPI, Mircea Popa. Ea se va intruni in fiecare luni, de la orele 9,00.
Comisia a fost consitutita in scopul urgentãrii ritmului de eliberare a titlurilor de proprietate, astfel incat, asa cum si-a propus conducerea Prefecturii, in maximum doi ani sa se ajunga la un procent de 90% de titluri emise. Daca nu se va reusi acest lucru, se va mai infiinta inca o comisie si dupa aia inca una, ca unde-s multi putoarea creste, iar banii nu mai conteaza in asemenea cazuri.
Comisia va verifica situatia la zi a titlurilor partial emise, terenurile care se afla la dispoziþia comisiilor locale, schiþele cadastrale, procesele-verbale de punere in posesie si alte asemenea complicate maruntisuri.
Titlurile de proprietate care vor fi eliberate pe fond forestier vor fi verificate si de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare.
Pana in prezent au fost eliberate in judet doar 62% dintre titlurile de propietatea pentru teren arabil si 68% pentru suprafetele forestiere, asa ca era neaparata nevoie de aceasta noua comisie care sa decida asupra deciziilor altora.
Sa nu va faceti cumva griji.Membrii comisiei nu vor primi salariul minim pe economie, ci o indemnizatie babana. Se zice ca multe dosare au spini, asa ca bietii oameni vor duce munca grea la frunzarirea lor, meritandu-si leafa. Oare cat vor primi pe dosar rezolvat?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.