Inca o boacana tip Elena Udrea

Inca o boacana tip Elena Udrea

0 155

Elena Udrea a inaugurat recent o baza de tratament, baza care s-a inchis imediat dupa taierea panglicii.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a inaugurat duminica unitatea de tratament balnear de la Salina Turda, dar aceasta nu era si nu este inca functionala. Dupa taierea panglicii, usa salii de tratament a fost ferecata, iar pacientii au fost trimisi inapoi acasa.
Sa ne amintim ca, nu demult, tot pe acolo, prin zona, si premierul Emil Boc, impreuna cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a inaugurat soseaua de centura a municipiului Gherla. Asta s-a intamplat pe 14 august 2009, sosea care s-a surpat la cateva zile de la inaugurare si a fost inchisa ca sa fie reparata. Asa ca accesul spre locul unde ministrul Turismului a taiat panglica bazei de tratament este interzis pentru publicul larg.
Cateva zeci de pacienti din toata Transilvania se aflau ieri dimineaþa in Salina Turda, unde faceau tratament cu aerosoli, recomandat afectiunilor pulmonare si cailor respiratorii. Acestia se inghesuiau pe cateva banci inguste de lemn, puse la dispozitie de administratia salinei, care le gasise in sarea exploatata, ele fiind apreciate de pe vremea lui Decebal. Bancile se aflau la cativa pasi de santierul pe care muncitorii lucreaza pentru finalizarea proiectului de modernizare a întregului obiectiv. Probabil este o noua metoda de tratament: aerosoli imbibati cu esenta de santier.
La o distanta de circa 100 de metri, baza de tratament inaugurata duminica de ministrul Turismului, Elena Udrea, inaugurare insotita de binescunoscutele sclifoseli de fotomodel ratat, baza de tratament care avea frumoasele usi din sticla lucitoare inchise, iar inauntru domnea bezna spatiului interstelar.
Oficialii estimeaza ca unitatea de tratament inaugurata de Elena Udrea va fi deschisa publicului saptamana viitoare. Ovidiu Mera, directorul salinei, a declarat ca la inceputul saptamanii viitoare baza va fi functionala.

Stau si ma intreb: ce treburi urgente au manat-o pe ministresa Udrea pe acele meleaguri, ca nu a mai putut astepta inca o saptamana cu ciopartirea panglicii? Oare trebuia sa-i justifice scumpului ei Cocos ca umbla cu treburi prin tara sau este vorba de un heirupism pedelist cu fond de campanie preelectorala, in favoarea acestei formatiuni politice si a candidatului ei, Traian Basescu – sa nu mai spuna cineva ca nu se stie inca daca va candida, ca se face de bacanie! – campanie dusa din greu si pe banii statului de membrii din Guvern ai PD-L si de insusi presedinte sub diferite motive, cum sunt aceste inaugurari, taieri de panglici si vizitele prezidentiale unde vrei si unde nu vrei.
Se pare insa ca aceste facaturi nu le prea priesc pedelistilor, multi sperand sa fie inceputul sfarsitului acestor tupeisti.Insa cine va plati pagubele pricinuite de aceste imprejurari si cand?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.