In weekend va recomandam: Sanatate si Frumusete

In weekend va recomandam: Sanatate si Frumusete

0 100

Celor care nu si-au facut inca planuri de weekend, le facem urmatoarea propunere : sanatate si frumusete. Este vorba despre o expozitie internationala organizata la ITC, care reuneste aceste doua concepte care se impletesc si se completeaza una pe cealalta.


Uniunea Europeana a avut aceasta initiativa care a fost imediat pusa in practica de Ministerul Sanatatii. Astfel, in perioada 6-9 martie, mai multi distribuitori de produse si echipamente de insdustria sanatatii , intretinere si cosmetica isi vor etala produsele in mai multe localitati din tara noastra.


In acest weekend, „Caravana Sanatatii si Frumusetii – Acum in orasul tau” se afla la Brasov. Dupa ce vor pleca de la noi, isi vor urma itinerariul pe ruta: Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Oradea, Arad, Galati, Piatra Neamt.


Pentru a atrage cat mai multi vizitatori, caravana a organizat si o tombola pentru fiecare zi, iar participantii pot castiga produse cosmetica sau de intretinere de cea mai buna calitate. Mai mult decat atat, in fiecare oras va fi desemnata o Miss « locala » care va putea participa la marea finala de la sfarstiul evenimentului, iar premiul cel mare este o Bursa CSF pentru un an.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.