În week-end se desfășoară ,,Marele Premiu al Brașovului”, la viteză în coastă;...

În week-end se desfășoară ,,Marele Premiu al Brașovului”, la viteză în coastă; competiția va modifica traseele mijloacelor de transport în comun

0 444

Între 16 – 18 iunie 2016 RAT Braşov va opera unele schimbări de orare şi trasee, determinate de desfăşurarea în zona Livada Poştei şi pe şoseaua spre Poiana Braşov a etapei a treia din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, ,,Marele Premiu al Brașovului”. De joi, 16 iunie 2016, din jurul orelor 12.00 şi până sâmbătă, 18 iunie a.c., la orele 22.30, autobuzele de pe linia 50, în capătul de linie Livada Poştei, nu vor mai opri la primul peron, cel din faţa Casei „Baiulescu”, ci la cel imediat următor.
Atât vineri, 17 iunie a.c., cât şi sâmbătă, 18 iunie, va fi oprită circulaţia autobuzelor de pe linia 20 (Livada Poştei – Poiana Braşov), după următorul program:
– între orele 8.30 şi 12.30. Ultimele plecări în curse se vor efectua la orele 8.00, din ambele capete de linie, iar primele, după reluarea circulaţiei rutiere, la 12.30, din ambele capete de linie.
– Între orele 14.00 şi 19.30. Ultimele plecări în curse se vor efectua la orele 13.30, din ambele capete de linie, iar primele, după reluarea circulaţiei rutiere, la orele 19.30 din Poiana Braşov, respectiv 20.00 din Livada Poştei.
R.A.T. Braşov va depune toate eforturile pentru ca, în ambele zile, imediat după ce se va finaliza competiţia auto, să asigure circulaţia mijloacelor de transport în comun pe linia 20. De asemenea, R.A.T. Braşov îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegerea arătată. În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de R.A.T. Braşov.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.