În Ungaria „Reţeaua Soros” lucrează pentru îndepărtarea guvernelor naţionale

În Ungaria „Reţeaua Soros” lucrează pentru îndepărtarea guvernelor naţionale

1 110
Cetăţenii maghiari şi-au exprimat pe 8 aprilie a.c. unanim opinia, conform căreia nu vor să trăiască într-o ţară de imigranţi, nu doresc „Planul Soros”. Insă, cu toate acestea, György Soros şi aliaţii săi nu şi-au încetat acţiunile, iar „Reţeaua Soros” lucrează în continuare la îndepărtarea guvernelor naţionale care le stau în cale – a declarat István Hollik, purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar al alianţei FIDESZ-Partidul Popular Creştin Democrat, într-o declaraţie acordată sâmbătă catre mass-media publice.

Politicianul partidului de guvernământ a precizat că György Soros nu îşi ascunde intenţia, având în vedere că în cartea sa intitulată„Societate deschisă” menţionează: „întrucât statele suverane abuzează de puterea lor, declinul autorității lor este binevenit”.

György Soros relatează: „în acest moment, atitudinile antistatale sunt total adecvate”István Hollik a evidenţiat că aceasta nu este doar o părere, ci modul de abodare al lui György Soros. Prin speculaţiile sale politice şi financiare, miliardarul american de origine iudeo – maghiară este interesat ca Europa să devină un continent al imigranţilor, „statele naţionale din Europa să slăbească şi să fie haos şi criză”. (MTI – 14 iulie)

COMENTARII

  1. Jidanul paranoic este sluga familiei de borfasi si talhari Rothschild care impreuna cu CIA vor sa construiasca globalismul in care umanitatea va fi transformata in sclavii acestor paranoici.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.