În SUA se pare că devine obligatorie vaccinarea împotriva COVID 19! Urmează...

În SUA se pare că devine obligatorie vaccinarea împotriva COVID 19! Urmează Europa?

0 145

O veste halucinantă vine din SUA: CDC (Center for Disease Control and Prevention) a hotărât să bage în schema de vaccinare obligatorie a copiilor vaccinurile pe bază de ARN-mesager anti-covid!
Mai mult decât atât, la fel de grav este că vaccinurile anti-covid fabricate de Pfizer și Moderna au fost aprobate și de Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) pentru administrare la bebeluși.
Cele două vaccinuri puteau fi utilizate până acum în Uniunea Europeană doar la copiii de peste 5 ani.
Agenția Europeană pentru Medicamente a recomandat ca vaccinul anti-covid Pfizer să fie folosit și pentru copii între 5 luni și 4 ani, iar cel de la Moderna pentru vârste de la 6 luni la 5 ani.
Se impune vaccinarea forțată cu aceste tipuri de vaccinuri și acum sunt obligate mai multe categorii de persoane, deși vaccinul anti-gripal nu face parte din schema de vaccinare oficială nici în România și nici în SUA, deși gripa comună face parte din același tip de virusuri”, observă Iosefina Pascal în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, de la Gold FM.

Se mimează de către guverne consultarea publică, pentru a obține o acoperire de răspundere pentru măsurile odioase pe care le iau, dar toate aceste impuneri se fac fără o campanie de informare corectă.

Este scandalos, s-a terminat plandemia, nu se mai vaccinează adulții și începem să vaccinăm, prin tot felul de tertipuri, copiii? Și asta în ciuda faptului că acum sunt mult mai multe informații și studii cu privire la efectele adverse grave ale vaccinului asupra tinerilor, în mod special și implicit și asupra copiilor”, atrage atenția, indignată, jurnalista.

După cum se mișcă anumiți oficiali nu este exclusă o asemenea impunere și în Europa. Prima care va da tonul, ca și până acum a ANGLIA.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.