In sfarsit, vot pentru aeroport!

In sfarsit, vot pentru aeroport!

0 157

Ultima sedinta a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din aceasta saptamana da o veste buna brasovenilor.
Tot razboiul declansat de catre PD-L pentru a bloca votul pentru trecerea celor 200 ha necesare viitorului aeroport de la Brasov pare sa se fi incheiat cu o rasucire a deciziei la 180 de grade.
Lovitura data viitorului aeroport si Ordonantei 41/2007, prin care au fost transferate cele 200 de hectare de teren necesare infrastructurii aeroportuare
de catre PD-L din „saptamana luminata”, intunecata de acestia in Camera Deputatilor se incearca a fi uitata.
In Biroul Permanent al Camerei Deputatilor toti membrii au fost de acord ca in cadrul dezbaterilor de dupa Arminden sa fie realizata dezbaterea si votul final pentru OUG 41/2007 prin care 200 de ha trec in proprietatea Judetului Brasov.
A fost introdusa si o conditie, care de altfel a fost prima data propusa de catre Consiliul Judetean Brasov, ca in textul legii sa fie introdusa conditia ca terenul sa nu poata fi utilizat decat strict pentru realizarea aeroportului.
Speram, cu aceasta ocazie, ca aceasta modificare sa inlocuiasca articolul 2 din OUG 41/2007 prin care se realizeaza o renationalizare a constructiilor aeroportuare si a terenului de su acestea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.