Prima etapă a returului ligii secunde de fotbal a adus echipei FC Braşov un succes meritat, după un meci fără emoţii, în care ,,stegarii” şi-au depăşit adversarii la toate capitolele. FC Braşov s-a impus clar, cu 2-0 (0-0), în faţa formaţiei FC Baia Mare. Echipa braşoveană a deschis scorul în min. 49, când a marcat Ene, cu toate că FC Braşov evolua în inferioritate numerică, după ce, în prima repriză fusese eliminat Olteanu, pentru două ,,galbene”. Apoi, în minutele de prelungire, Rusu a parafat o victorie logică, printr-un gol spectaculos. De remarcat că oaspeţii au avut o evoluţie modestă, care nu aminteşte de faptul că au fost mult timp liderii seriei Vest. Asta nu ştirbeşte cu nimic performanţa echipei braşovene, care a câştigat şi la capitolul încredere.

FC Braşov : Căucă – Letan, Hlinca, Puţanu, Moraru – Olteanu, Poverlovici, Codoban (Mareş), Avram – Matei (Rusu), Ene (Grigoruţă)

Adi Szabo, antrenor FC Braşov : ,,Bucurie, exuberanţă, mulţumire, încredere…Am obţinut o vitorie muncită, a fost greu, dar e bine că am avut încredere şi mobilizare. Nu mi a fost frică nicio secundă, când am rămas în inferioritate, pentru că trebuie să învăţăm să jucăm şi în asemenea condiţii”

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.