În sfârșit edilii recunosc necesitatea – drumul spre Coresi va avea mai...

În sfârșit edilii recunosc necesitatea – drumul spre Coresi va avea mai multe benzi

0 199

Strada 13 Decembrie va avea câte 3 benzi pe sens, începând de la pasajul de cale ferată. Proiectul de extindere a fost avizat de Comisia de Circulaţie; acum trebuie întocmit studiul de fezabilitate

Strada 13 Decembrie va avea câte 3 benzi pe sens, începând de la pasajul de cale ferată.
Proiectul de extindere a fost avizat de Comisia de Circulaţie; acum trebuie întocmit studiul de fezabilitate şi aprobaţi indicatorii tehnico-economici în Consiliul Local. Abia apoi vor fi pornite licitaţiile pentru proiecţia şi execuţia lucrărilor.
Despre extinderea străzii 13 Decembrie se discută încă din 2017.
Concret, de la pasajul de cale ferată până la strada Turnului se va extinde cu 2 benzi, cu acces separat spre strada Octavian Goga.
De la giratoriul de la Independenţei până în giratoriul de la mall strada va fi lărgită cu câte o bandă pe sens şi cu două benzi pe latura cu noile ansambluri rezidențiale, până la giratoriul de la Henri Coandă.
Un nou sens giratoriu va fi la intersecția 13 Decembrie cu străzile Camil Petrescu și Metalurgiștilor. Municipalitatea ia în calcul ca în etapa următoare să găsească soluţii şi pentru lărgirea porţiunii de drum dinspre pasajul de cale ferată până la giratoriul de la Făget.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.