In razboiul PNL cu PD – prima victima?

In razboiul PNL cu PD – prima victima?

0 187

?


Zvonurile care circulau legat de eliminarea av. Elisaveta Popa (sotia senatorului NV Popa care a trecut de la PNL la PLD) din Consiliul Judetean par a se confirma in zilele urmatoare.


In urmatoarea sedinta de plen a C.J. Brasov, se spune ca pe ordinea de zi va fi si un punct referitor la incetarea mandatului de consilier judetean a lui Elisaveta Popa. D.na consilier Popa ?(aleasa pe lista PNL) dupa ce a fost exclusa din PNL s-a inscris la PLD.


Adrian Maxim, consilier judetean PNL, confirma informatia, declarand ca plenul CJ va analiza si va discuta o propunere in acest sens. Liberalul Maxim explica: „…daca proiectul de hotarare va avea viza de legalitate, atunci inseamna ca propunerea este corecta din punct de vedere legal”.?


Asa cum arata Legea administratiei publice locale 2415/2001 si Legea nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali, excluderea d.nei Elisaveta Popa, pare dincolo de limita legalitatii si ar trebui votata de 2/3 din totalul consilierilor? judeteni in functie.


Senatorul Nicolae Vlad Popa, a declarat: „…vom ataca aceasta decizie si vom cere si daune morale consilierilor care vor vota pentru excluderea consilierului Elisaveta Popa”.


Asa cum arata lucrurile Elisaveta Popa pare a fi prima victima a razboiului dintre fostele surate din Alianta D.A. PNL si PD.


?


Iza M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.