In Poiana Brasov, fara autoturism

In Poiana Brasov, fara autoturism

0 221

Sambata, 22 septembrie, se va derula campania de protectie a mediului, „In oras, fara masina!”, lansata de Primaria municipiului Brasov. Evenimentul este organizat pentru a doua oara la Brasov, in colaborare cu Agentia pentru Managementul Energiei si Protectia Mediului Brasov – ABMEE si Agentia pentru Protectia Mediului Brasov.


Cetatenii sunt indemnati ca in aceasta zi sa-si lasa acasa masina personala si sa utilizeze transportul in comun ori alte mijloace de transport care sa nu dauneze mediului, ca de pilda bicicleta.


Desigur, nimeni nu poate fi obligat sa renunte la autoturism, motiv pentru care nu se pune problema unei interdictii de circulatie ci doar a unei restrictionari a traficului. Daca anul trecut, timp de doua ore, traficul pe unul dintre marile bulevarde ale Municipiului Brasov a fost suspendat timp de doua ore, in acest an restrictia vizeaza Poiana Brasov. Sambata, in statiune, circulatia rutiera va fi restrictionata intre orele 10.00 – 17.00. Pe un traseu selectat din Poiana Brasov vor circula doar mijloace de transport in comun, vehicule utilitare, biciclete si pietoni, cei care doresc neaparat sa-si foloseasca masina fiind nevoiti sa adopte trasee ocolitoare ori sa astepte ridicarea restrictiei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.