În plin scandal Volskwagen, Poliţia Română îşi ia maşini marca… Volskwagen

În plin scandal Volskwagen, Poliţia Română îşi ia maşini marca… Volskwagen

0 1258

Ministerul de Interne,(aflat in coordonarea directa a faimosului general Gaby Oprea , mare  conducator de doctorate ) a organizt – prin intermediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor – o licitaţie pentru cumpărarea a până la 400 de maşini de patrulare, anunţul fiind publicat în data 9 aprilie 2015.
Poliţia Română va dota secţiile şi posturile din ţară cu aproape 400 de autoturisme marca Volkswagen Polo, cu motor de 1,2 litri TSI / 90 CP (benzină), echipare Comfortline şi tehnologie Blue Motion. Consumul este de 6,5 litri/100 km, iar prețul de listă este la mustata de Dacia Duster (TVA inclus).
Noile maşini, care au toate dotările necesare, au fost achiziţionate cu 9.370 de euro bucată, în condiţiile în care preţul de catalog era de 14.000 de euro, scrie observator.tv
Autovehiculele Volskwagen cumpărate pentru poliţişti au intrat în faza de testare finală. Acum se verifică dacă sistemele acustice şi luminoase funcţionează optim .

18-04-2014

Pentru atribuirea acestui contract a fost făcută o licitaţie deschisă, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut, la care au participat Renault Comercial Roumanie, compania care comercializează pe piaţa locală mărcile Dacia, Renault şi Nissan şi Porsche România, importatorul oficial al mărcilor VW, Seat, Skoda şi Audi!
Renault a pierdut, din cauza unei diferenţe foarte mici, ratând una dintre cele mai mari licitaţii de pe piaţa auto din ultimii ani, in care este inscrisa si perioada de service si garantie!.
Contractul a fost atribuit în data de 6 iulie 2015, iar ProMotor.ro dezvăluie, în exclusivitate, suma pentru care Renault Comercial Roumanie nu a putut să vândă o flotă importantă de maşini către Poliţia Română. Potrivit procesului verbal al şedinţei de deschidere a ofertelor, din data de 25 mai 2015, Renault a făcut o ofertă de 18.870.968 de lei, fără TVA, în timp ce Porsche a oferit 18.870.000 lei, fără TVA. Astfel, diferenţa dintre cele două oferte a fost de doar 968 de lei, adică 2,4 lei pe maşină!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.