In PD-L s-a dat la PACE!

In PD-L s-a dat la PACE!

0 117


Pentru a evita declansarea unor noi confruntari si mai mari sau exacerbarea conflictelor existente conducerile PD si PLD au dat pana la urma la pace legat de configuratia conducerii noului partid – PDL, la Brasov. Asa zisul „partid prezidential”, un partid pentru un nou mandat pentru Traian Basescu a calcat in viata cu stangul. Multa surpriza, scandaluri, certuri intre lideriii locali si nationali, migratia unor organizatii, dezertarea unor membri au fost replicile cutremurului declansat de catre Traian Basescu la inceputul acestei saptamani, atunci cand a anuntat desfiintarea PD si PLD.


?


Pentru Brasov lucrurile s-au lamurit.


Fara prea mult zgomot, in spatele usilor inchise politicienii din cele doua partide, la Brasov au finalizat o intelegere.


Primarul George Scripcaru (fost la FSN, PD, APR si iarasi la PD) va fi noul lider al filialei brasovene a Partidului Democrat Liberal (PDL), iar europarlamentarul Nicolae Vlad Popa (fostul presedinte al PNL si lider PLD), va prelua functia de prim-vicepresedinte in PDL Brasov.


Pentru Scripcaru este o situatie care ii convine la maxim. Nu va avea probleme cu noua conducere dat fiind faptul ca NV Popa va fi mai mult plecat, functia de prim-vicepresedinte va deveni mai degraba onorifica.
Pana saptamina viitoare, cand PD si PLD vor convoca congresele extraordinare, functiile de conducere de la centru vor fi impartite, la fel ca si cele din filialele locale, pina la cel mai mic nivel. Pentru o gestiune cat mai calma a situatiei s-au format echipe de negociere care au inceput discutiile.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.