In PD-L este viata! Schimb de de duritati intre lideri

In PD-L este viata!
Schimb de de duritati intre lideri

0 88

Sus la munte, la aer curat, cand pacea trebuie sa cuprinda plamanii, iata ca printre portocalii a avut loc un schimb de replici dur. Protagonistii? Tipi grei, la propriu si la figurat – cautatii si pe la buzunare! – si o dama care nu se stie daca si-a spalat vreodata sufletul. Este vorba de Vasile Blaga, Adriean Videanu si Monica Macovei
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, i-a replicat, sambata, la Poiana Brasov, europarlamentarului Monica Macovei, care criticase modul in care se face promovarea in partid, sugerandu-le celor care critica „sa se gandeasca cum au ajuns ei la un moment dat ministri”.
„Nu sunt de acord. Cei care fac astfel de afirmatii trebuie sa se gandeasca cum au ajuns ei, la un moment dat, ministri”, a spus Vasile Blaga, in replica la afirmatiile Monicai Macovei.

La randul sau, prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, le-a reprosat celor care au lansat critici in ultima perioada ca „vin foarte rar pe la partid”.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile Monicai Macovei, potrivit carora promovarea in functii, la PD-L, se face prin intermediul unor interventii prin telefon, Videanu a raspuns: „Cereti-le explicatii celor care spun acest lucru. Vin foarte rar pe la partid cei care spun acest lucru”.

Europarlamentarul PD-L, Monica Macovei, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca a venit cu mai multe propuneri catre conducerea PDL, printre care si o politica de resurse umane, apreciind ca numirile in functiile guvernamentale nu trebuie sa se faca pe baza telefoanelor, ci a competentei.

Macovei a declarat ca a fãcut propuneri in cadrul BPN privind politica de resurse umane, care este esentiala pentru modernizarea oricarui partid.

„Trebuie oameni cu specialitate, cu experienta, expertiza in toate domeniile, cum se promoveaza, cum se numesc in functiile, sa zicem, guvernamentale. Adica, pe criterii profesionale si nu pe baza de telefoane”, spunea, atunci, Monica Macovei.

Si uite ca, se pare, in PD_L a inceput o lupta intre cei bogati si cei saraci. Se stie, stomacul plin naste lene in creier, pe cand cel gol incearca fel de fel de idei.
In ce o priveste pe doamna Macovei, personal am avut intotdeauna impresia, cand am auzit-o expunandu-si parerile, ca are biblioteca putintel deranjata. Ea, si cand are dreptate, parca vrea sa te convinga de contrariu.
Iar daca aceasta este armata PD_L, si tinand cont ca Basescu, oricate ar mai face, este in decline, apoi vai de mama lor si de noi, cei care ne lasam condusi de asemenea specimene.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.