In pasi de dans pentru cauza SCUT

In pasi de dans pentru cauza SCUT

0 541
Doi dansatori profesionisti au valsat sambata pe toata lungimea strazii Republicii pentru a sensibiliza comunitatea in legatura cu soarta persoanelor cu dizabilitati grave si a tinerilor proveniti din centrele de plasament. A fost si modulinsolit alAsociatiei de Servicii Sociale SCUT de a-i indemna pe brasoveni sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre proiectele asociatiei. 2 % din impozitul pe venit pentru cauza Asociatiei SCUT. ]
Acesta a fost mesajul perechii de dansatori care au strabatut sambata in ritm de vals toata strada Republicii, spre uimirea si incantarea trecatorilor. „Dorim sa sensibilizam populatia – spun cei doi dansatori – ca exista oameni care chiar nu au posibilitatea sa inceapa in viata, asa cum sunt copiii care au 18 ani si trebuie sa paraseasca centrele de plasament fara sa stie nimic din ceea ce ii astepta si ce ar trebui sa faca”.
Trecatorii si turistii au participat si ei la momentul artistic insolit. Asociatia Scut din Brasov si-a propus sa ajute pe linga bolnavii cu boli psihice o alta categorie defavoritata : tinerii care parasesc centrele de plasament.
Psihologul asociatiei, Carmen Campean, spune ca asociatia incearca sa atraga atentia oamenilor ca exista ca asociatie de asistenta sociala si ca exista in Brasov persoane cu dizabilitati care au nevoie de sprijinul nostru, al comunitatii.
Asociatia de Servicii Sociale Scut si-a inceput activitatea in 2002, prin proiectul Centrul de Zi pentru persoanele cu probleme cronice psihiatrice.
Asociatia isi propune sa creeze, sa dezvolte si sa promoveze servicii comunitare adresate nevoilor grupurilor marginalizate sau cu risc de marginalizare sociala. Oricine poate sustine misiunea asociatiei prin completarea formularului de directionare a 2% din impozitul pe venit pina in data de 15 mai.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.