In Parlament, Emil Boc prezinta bilantul guvernarii

In Parlament, Emil Boc prezinta bilantul guvernarii

0 72

Premierul Emil Boc va prezenta luni in Parlament, bilantul guvernarii si masurile de relansare economica, anunta Mediafax. Biroul Permanent al Camerei Deputaþilor a aprobat, martea trecuta, solicitarea liderului grupului PNL pentru organizarea în data de 20 septembrie a unei dezbateri in plen, cu participarea premierului Emil Boc. Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, dezbaterea va incepe la ora 18:00.

Traian Basescu il dubleaza pe Boc
La randul sau Traian Basescu se va adresa Parlamentului marti, 21 septembrie, la ora 15.00, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere. Discursul sefului statului ar urma sa abordeze probleme actuale de politica interna.
„S-a primit scrisoarea Presedintelui Romaniei privind adresarea unui mesaj pe probleme actuale de politica interna (…) Birourile Permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor au decis sa convoace o sedinta comuna de plen, pe 21 septembrie, incepand cu ora 15.00 si pana la ora 19.00. Primul pe ordinea de zi va fi discursul presedintelui”, declara, pe 14 septembrie, Sever Voinescu.
Va reamintim ca de la Cotroceni s-a trimis, pe 6 septembrie, presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, o scrisoare in care se solicita adresrea unui mesaj celor doua camere reunite ale Parlamentului, pe teme de politica interna. Traian Basescu a propus data de 21 septembrie, la o ora ce urma a fi stabilita de presedintii celor doua Camere ale Parlamentului.
Ultimul discurs tinut de seful statului in fata Parlamentului a fost la preluarea mandatului, iar in cursul anului 2009 s-a mai adresat celor doua Camere reunite pe probleme de politica interna si externa.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.