IN NORVEGIA SUNT „MASACRATE” 12.500 DE FAMILII PE AN!!

IN NORVEGIA SUNT „MASACRATE” 12.500 DE FAMILII PE AN!!

0 364
Intr-un oras din Norvegia, intr-o noapte geroasa… ca la ei, tocmai se starnise iar viscolul. Un baietel vindea ziare la coltul strazii, iar oamenii treceau cand si cand. Baietelului ii era atat de frig incat nici nu mai avea cui sa vanda ziare. Era pe vremea cand Norvegia nu descoperise inca imensele pungoaie de petrol si apoi,nici posibilitati de exploatare cu platforme marine de adancime nu  aveau… Era pe atunci foarte saraca Norvegia. Era vremea cand wikingii „bateau”‘ marile sa caute unde e mai cald, mai bine si mai multa mancare... Acum Fondul National de Investitii numara fabuloasa suma de aprope 1.000 miliarde dolari! Bani are… cacalau Norvegia !
Norvegieni nu au !! Si ca sa-i „obtina”, ii smulg din bratele parintilor dupa retete fasciste, si ii dau spre infiere fara consimtamintul parintilor naturali, altor familii, mai sigure, mai norvegiene… Asemenea rapiri incredibile, comise impotriva familiilor crestine, se ridica la circa 12.500 pe an!!
Azi
  populația Norvegiei mai numără doar aproximativ 4,8 milioane de locuitori, majoritatea un grup etnic indigen din nordul Europei și alte țări scandinave supus unei puternici politici de asimilare unitara de către guvernul norvegian, din secolul al XIX-lea până prin anii 1970.
Alte grupuri recunoscute ca minorități naționale sunt evreii, skogfinner („finlandezii de pădure”) și… desigur, romi din toata Europa. Până în 1975 Norvegia subpopulata a dus o politică activa de liberă imigrație, ceea ce a dus la un val de imigranți din Iugoslavia, Turcia, Maroc, India  Pakistan. In ultimii ani imigrația a influențat creșterea populației cu procente mai ridicate de 50 % din creșterea totală.!  un recod de 612.000 de imigranți au sosit în țară în anul 2007, cu 35 % mai mult decât în 2006!Marius și Ruth Bodnariu p
La începutul anului 2010 , exact 552.313 persoane din Norvegia au fost înregistrate ca imigranți propriu-ziși (sau născuți din părinți imigranți), cuprinzând 11,4 % din totalul populației tarii !!
Dar petrolul atrage  forta de munca precum …mustele la miere, venind si 210.725 persoane calificate  din țările occidentale (UE / SUA / Canada / Australia / Noua Zeelandă) și alte 341.588 din alte țări. Cele mai mari grupuri de imigranți sunt polonezi, suedezi, germani, danezi, irakieni, somalezivietnamezi
Ca o curiozitate, norvegienii de origine pakistaneză sunt cel mai mare grup minoritar, majoritatea lor, 33.000 de persoane, locuind  în apropiere de Oslo. Pentru ca acest ghiveci uman sa fie compet, cea mai mare creștere de imigranți a fost în 2007, cu circa o jumatate de milion din Polonia, Germania, Suedia, Lituania,Letonia și Rusia.
Unde sunt insa wikingii de alta data despre care vorbeam? Conform recensămîntului  din SUA, acolo există aproximativ 4,7 milioane de americani cu origine declarata  norvegiană, aceasta fiind aproximativ egal cu populația actuală a Norvegiei.!!  In Canada insa,doar 432.515 cetățeni canadieni sunt de origine norvegiană… Poate asa se explica de ce in Norvegia, 70 la suta dintre cetateni crestini n-au mai calcat in ultimii 5 ani intr-o biserica!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.