In mai showroom Ferrari in Romania !

In mai showroom Ferrari in Romania !

0 84

Un showroom de 5.000 mp care va include si un magazin, restaurant si ulterior si o galerie de shopping, ii va gazdui pe reprezentantii constructorilor italieni de masini de lux de la Ferrari.
In luna mai 2008 este prevazuta intrarea oficiala a marcii Ferrari in Romania, declara Oliver Petcu, managing partner al companiei de consultanta specializata in industria de lux CPP Management Consultants, organizatorul evenimentului Luxury Day.
Complexul va include si un magazin care va distribui in exclusivitate imbracaminte si accesorii marca Ferrari. „Distributia Ferrari a fost realizata impreuna cu un partener local. Complexul care va gazdui showroom-ul Ferrari va include, de asemenea, si un magazin Ferrari, un restaurant Ferrari, dar si o galerie de shopping de lux. Galeria este programata sa se deschida in ultima parte a anului 2009 si va include marci internationale de top din domeniul modei si al accesoriilor”, a declarat Petcu.
Una dintre surprize este faptul ca exista deja o comanda de 10 autoturisme Ferrari care urmeaza a fi livrate in urmatorul an.
Reprezentantii CPP sustin ca in 2007 vanzarile marcilor de lux in regiune s-au clasat dupa Rusia si Ucraina. De exemplu, Maseratti a vandut 29 de masini si Ferrari 10 masini in 2007.
CPP Management Consultants Ltd este singura companie de consultanta central si est-europeana specializata in industria de lux, care actioneaza ca o interfata intre marile branduri de lux internationale si investitori locali privati sau institutionali, interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.