In lipsa de candidati, de solutii si de voluntari, pentru candidatura PDL+PNL,...

In lipsa de candidati, de solutii si de voluntari, pentru candidatura PDL+PNL, e bun si Marian Munteanu, zis BALCONUL UNIVERSITATII!

0 583

Situatia a devent tragica la mixajul politic PDL+PNL. O criza mai mare ca cea din ultimele 48 de ore nu pare sa fi parcurs niciodata tandemul care conduce asa-zisa dreapta romaneasca. Marian Munteanu, „un simbol politic” si „reprezentantul societatii civile”, este propus de liderii PNL pentru a candida la Primaria Bucuresti, a anuntat marti Alina Gorghiu. Acesta nici nu este si nu a fost membru al PNL sau al PDL.
Propunerea va fi inaintata Biroului Politic National al liberalilor, care se intruneste la ora 18.00. La sedinta este invitat si Munteanu, potrivit lui Gorghiu, care se va prezenta celor care vor da votul final. Gorghiu a declarat ca Munteanu va deveni membru al PNL pentru a putea candida.
„Mie mi se pare ca am facut alegerea perfecta”, a spus Alina Gorghiu. Alina Gorghiu a precizat ca Marian Munteanu „porneste de la un nivel de notorietate si credibilitate foarte ridicat”.
„Am ales sa optam pentru un reprezentant al societatii civile care va fi sprijinit de PNL. Avem nevoie de improspatare, de batut palma cu societatea civila, de un parteneriat real cu ONG-urile din Romania”, a argumentat copresedintele liberalilor.Marian Munteanu - balcon
„Nu cred ca este nimeni din Romania care sa nu stie cine este Marian Munteanu,” a mai punctat Gorghiu.
Ca sa scape de unele acize Gorghiu a mentionat ca nu a discutat nici ea si nici Vasile Blaga cu Nicusor Dan, care „nu a fost nici macar o secunda propunerea PNL”.
„Nu am auzit vreodata sa planeze asupra domniei sale vreun nor ca ar fi sponsorizat, de unde are bani, nu avem probleme de genul acesta”,
a declarat la randul sau Blaga.
Potrivit acestuia, propunerea cu Marian Munteanu i-a apartinut lui Catalin Predoiu (asta ca sa scape el!!!).
Munteanu confirmase pentru Digi 24 ca a avut discutii cu PNL.
In ceea ce priveste discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, Gorghiu a declarat ca acesta nu a luat parte la decizie, „au existat consultari” si ca il vor informa pe seful statului dupa votul din Biroul politic national.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.