In judet se poarta conflictul primar/secretar

In judet se poarta conflictul primar/secretar

0 85

Razboaiele dintre primari si secretarii de primarii din judet iau amploare! La Bod, corpul de control al Prefecturii a gasit solutia, dar are de rezolvat diferendul de la Ghimbav, unde situatia este ceva mai deteriorata. Conflictul dintre primar si secretar a degenerat in amenintari cu moartea. Ca si cand circul n-ar fi fost de-ajuns, nici la Sambata de Sus edilul si secretarul nu se mai inteleg.
La Bod, primarul a dat-o afara pe secretara Primariei pe motiv ca aceasta nu ar avea studiile necesare incadrarii pe post. Femeia se apara insa sustinand ca anul acesta isi va lua licenta in stiinte administrative. Prefectura a decis ca secretara trebuie sa prezinte primarului documentele care sa-i ateste studiile.
La Ghimbav, edilul sef si secretarul localitatii sunt la cutite. Vesnicul primar Toma Dorel i-a sigilat biroul secretarului Dan Szinatovici. La nici cateva zile, cumnatul acestuia l-a amenintat pe Toma ca-i va pune o grenada sub masina, dar pretinde ca a facut asta pentru ca edilul ghimbasean i-ar datora niste bani. Primarul a depus plangere la Parchetul de la langa Judecatoria Brasov, de unde dosarul a ajuns la Politia Codlea. Prefectura Brasov sustine ca mai intai trebuie rezolvat conflictul personal dintre cei doi, iar abia apoi se va incerca solutionarea problemelor administrative.
Modelul celor doua localitati a fost preluat si de Sambata de Sus. Saptamana aceasta Prefectura a primit o sesizare privind conflictul dintre primarul si secretarul de aici, pe care Corpul de control al institutiei o va cerceta zilele urmatoare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.