In iulie inregistrarea USL la tribunal

In iulie inregistrarea USL la tribunal

0 97

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la finalul Comitetului Executiv National, ca inscrierea la tribunal a Uniunii Social Liberale are ca termen luna iulie a acestui an.
„Am facut un apel public la sprijin. Am primit termen in iulie, noi depunand cererea in februarie. Apropo de cat de repede se misca termenele in justitia romana. Nefiind o procedura contencioasa, am facut cereri de preschimbare. Poate ca la un moment dat vor gasi cele cinci minute necesare judecatorii de la Tribunalul Bucuresti sa dea decizia necesara”, a spus liderul PSD.
El a criticat, in context, activitatea de la Tribunalul Bucuresti. „Pe de alta parte, eu stiu ce inseamna activitatea la Tribunalul Bucuresti, cate zeci si mii de cauze au din cauza prostiei dlui Boc. Cele mai multe cauze la Bucuresti, la tribunal, sunt procese ale pensionarilor si ale profesorilor impotriva deciziilor aberante ale dlui Boc. Si atunci nu ma pot supara ca, dupa cat au de curatat dupa Guvernul Boc, nu ne-au dat si noua termen mai devreme”, a afirmat ironic liderul social-democratilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.