In ianuarie incepe procesul lui Gontea

In ianuarie incepe procesul lui Gontea

0 277

Data de 10 ianuarie 2007 este una grea pentru deputatul democrat Ion Gontea. Este ziua in care, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, incepe procesul parlamentarului brasovean. Acesta este acuzat in legatura cu un act notarial in dosarul privind privatizarea firmei brasovene Condor, fosta ICS Alimentara.


Deputatul Gontea si alte 11 persoane au fost trimise in judecata, in urma cu doua saptamani, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), Sectia penala a ICCJ stabilind termenul de judecata al acestui proces.


Procurorii DIICOT i-au trimis in judecata pe Nicolae Dogar, Traian Popelea, Laura Florentina Milu, Anna Moczas, Simona Ion, Irina Dogar, Adrian Retegan, Calin Costan, Nicolae Garbacea, Vasile Ion, Andreas John Constantin si pe deputatul PD de Brasov, Ion Gontea (notar), ei fiind acuzati de mai multe infractiuni economice in contextul privatizarii societatii brasovene Condor SA.

Deputatul Gontea este acuzat ca, la biroul sau notarial, a fost autentificat un contract de vanzare-cumparare a unui teren in valoare de zece mii de dolari.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.