În GERMANIA… Klaus Iohannis a primit, miercuri, premiul Otto cel Mare

În GERMANIA… Klaus Iohannis a primit, miercuri, premiul Otto cel Mare

1 26

Șturea: Preşedintele Klaus Iohannis plecat miercuri, 14 octombrie a.c., la Magdeburg (Germania), la ceremonia în cadrul căreia a fost răsplătit cu premiul „Otto cel Mare” („Kaiser-Otto-Preis 2020”), pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”, potrivit Administraţiei Prezidenţiale. În cadrul festivităţii, discursul Laudatio a fost rostit de către Heiko Maas, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania, scrie g4media.
Premiul „Otto cel Mare” este acordat, o dată la doi ani, personalităţilor şi organizaţiilor care au merite deosebite în procesul european de unificare şi în promovarea gândirii europene. Distincţia a fost acordată pentru prima dată în anul în 2005, cu ocazia aniversării a 1200 de ani de existenţă a oraşului Magdeburg.
La ceremonie au fost prezenţi Reiner Haseloff, Premierul landului Saxonia Anhaltină, Rainer Robra, Ministru de Stat şi Şef al Cancelariei de Stat Saxonia Anhaltină, precum şi Lutz Trûmper, Primarul general al oraşului Magdeburg, conform g4media.
Printre personalităţile cărora li s-a decernat până în prezent această distincţie se numără Cancelarul Germaniei Angela Merkel, fostul Preşedinte al Germaniei Richard von Weizsäcker, fostul Preşedinte al Letoniei Vaira Vīķe-Freiberga, precum şi fostul Înalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate Federica Mogherini. În anul 2015, Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) a fost prima instituţie distinsă cu acest premiu.

Comentarii la articolul cu știrea de mai sus:
Comentariu 1. O afacere de familie , nu priveste Romania !

Comentariu 2. (răspuns la opinia/comentariu nr. 1; mesaj trimis de anonim în data de 12.10.2020, 12:53)
A primit CRUCEA de FIER pentru ca aplica invataturile lui HITLER din MEIN KAMPF.!
IOHANNIS, este DILETANT potrivit presei internationale si vadit fara scrupule dupa ce comite raul el, arunca responsabilitatea pe umerii altora, iar apoi este sustinut din afara tarii de diferite persoane si personalitati.
Iohannis, calcă cu aplombul lipsei de cultura reguli simple, verificate de istorie nepasandu-i ca o sa ii vina si lui socoteala.
Lupta impotriva coruptiei o sa infloreasca din nou dupa ce in urma cu cateva zile Iohannis ii dadea sarcina DNAului sa intensifice lupta impotriva coruptiei (adica impotriva adversarilor politici).
Din start, lupta impotriva coruptiei nu v-a fi pentru asanarea coruptiei ci pentru interesul sau personal.
Presedintele, are obsesia eliminarii social democratiei, dealtfel o si declara repetat fara ca el in cei 6 ani de domnie sa fi facut ceva bun pentru Tara si Cetateni.
Pai sa vedem daca Iohannis nu copiaza din cartea lui Hitler. Ce spunea Hitler si Iohannis aproape copiaza la virgula, iata:
– Social democratia il irita deoarece aceasta se bucura de sustinerea populatiei mai sarace.
– Democratia erea condusa de evrei (vezi declaratia lui Iohannis despre intelegerea lui dracnea cu evreii).
Deaceea social democratia organizata ca partid, este o armata amenintatoare, care exercita o inselare a poporului, o terorizare spirituala si sociala aici intra si declaratiile lui CATU, despre teroristii din PSD).
– Social democratia pune piedici burgheziei, de aceea social democratia ar fi CIUMA(PEST).
Ce zice Iohannis la fel de necontrolat ca si Hitler, sa invete oamenii despre „Romania captiva” si de asalturile PSD asupra Romanilor si alte bazaconii. Cine vrea, poate observa toate ineptiile lui Iohannis privind scoaterea din Tara a social democratilor, lucru care iese curent din limitele Constitutiei, desi se pretinde mai mul COMIC, presedinte al tuturor romanilor.
Cate fraze, atatea aberatii.
Teoria lui Iohannis este evidenta ca nu cumva social democratia, sa-si poata aplica legile, prin care sa mareasca alocatiile, pensiile si salariile romanilor. Astfel cuvinte ca,”TOXIC”, „CIUMA ROSIE” si altele din vocabularul calic a lui Iohannis sunt cele enuntate de GOEBBELS.
Un presedinte vertical, apara cetatenii indiferent de optiunea lor politica. El, ne ponegreste ca natie in fata strainilor iar pe romani ii prezinta ca pe un popor needucat.
Intreb? Nu erea responsabil din partea cuiva care il copiaza pe Hitler sa-si fi adunat o minima informare pentru a nu pasi pe carari compromise in calitatea de presedinte?
De unde atata dispret pentru cetatenii carora le ceri voturi, nevoiti sa inghita mizeriile istorice?
Apoi, sa le mai si ceri sa fie „normali” si sa se „educe”.
Cine este needucat, POPORUL sau PRESEDINTELE?
Pentru aplicarea invataturilor lui Hitler de catre Iohannis, cred ca merita cu „prisosinta”, CRUCEA de FIER.!

Sursa: bursa.ro

COMENTARII

  1. Un articol de doi bani. NU SOCIAL-DEMOCRAȚIA ESTE CIUMĂ CI PSD-UL MIORITIC, O ADUNĂTURĂ DE LICHELE AL CĂRUI SINGUR SCOP ESTE PARVENIREA CU ORICE COST, CHIAR DACĂ ACESTA A ÎNSEMNAT DISTRUGEREA ECONOMIEI ȚĂRII! Da, ciuma roșie, adunătura păstorită de Ilici Iliescovici a fost și este ceva toxic pentru țară.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.