Şirul interminabil de eşecuri ale echipei Corona Braşov Wolves, pare că nu se mai termină…,,Lupii” au încheiat anul cu o nouă înfrângere, cu 0-4 (0-1, 0-0, 0-3) în fața echipei Fehérvár AV19. Deși s-au ridicat la valoarea adversarilor, unii dintre ei obişnuiţi cu EBEL, brașovenii au irosit ocazii imense de gol și au fost taxați de oaspeți aproape la fiecare greșeală.

,,Este interesant cum o echipă poate juca bine și să piardă în prelungiri într-o zi și să piardă 0-15 în altă zi. Cred că integritatea echipei și a deciziilor ei este îndoielnică,” a declarat Tyler Dietrich, antrenorul Fehérvár AV19.

,,Am discutat în această dimineață despre meciul de ieri (n.red : 2-15, cu MAC Budapesta),care a fost un eveniment nefericit, un semnal de alarmă pentru noi toți. Astăzi am jucat bine, a fost un meci diferit. Băieții au dat totul pe gheață, însă nu am reușit să marcăm. Echipa oaspete a profitat de fiecare superioritate, pe când noi nu am reușit. Acum avem 5 zile libere pe care să le petrecem alături de cei dragi, să ne odihnim și să revenim cu forțe proaspete în 2016. Vă dorim tuturor La mulți ani, vă mulțumim pentru tot suportul oferit, știm că ne este dificil tuturor, însă fără susținerea fanilor ne-ar fi și mai greu. Vă mulțumim încă o dată și să ne revedem cu bine în 2016” a declarat antrenorul echipei Corona Brașov, Otto Keresztes.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.