In direct la TVR Danutz SRL cu o demonstratie sangerosa

In direct la TVR
Danutz SRL cu o demonstratie sangerosa

0 121

Duminica romanii care se mai uita la emisiunea “Danutz SRL” de la TVR1, au ramas uimiti. In direct, Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, a fost ranit cu o sabie in timpul unui moment indoielnic de cascadorie. La editia de duminica a emisiunii moderatorul Dan Bittman (“Danutz SRL”), si-a provocat colegii din trupa Holograf sa participe la o demonstratie de arte martiale, in timpul careia doi profesionisti urmau sa taie cu o sabie un fruct asezat pe capul fiecaruia dintre ei.
In cazul chitaristului trupei, Romeo Dediu, sabia si-a ratat, insa, tinta, ranindu-l pe muzician in crestetul capului. Emisiunea a continuat ”acoperind” accidentul si pericolul prin care a trecut Dediu.
„E in regula, din fericire nu a fost decat o taietura superficiala, care a necesitat cateva copci, dar nu e nimic grav, care sa-l deranjeze la orice altceva. (…) Una peste alta, el nici nu a sesizat ca a fost taiat. A fost un accident nefericit”, a declarat pentru Mediafax Iulian Vrabete, basistul Holograf.
Conform sursei citate, Dediu a fost dus, chiar in timpul emisiunii, la cabinetul medical al TVR, de unde a fost trimis la spital. Dupa o radiografie, rana acestuia a fost cusuta.

CNA s-a sesizat
Incidentul de la TVR va fi analizata in sedinta de marti a CNA. Pentru riscul la care a fost supus Romeo Dediu, in emisiunea prezentata de Dan Bittman, postul public risca o sanctiune pentru incalcarea normelor in vigoare privind protectia copilului.
„Emisiunile TV n-ar trebui sa puna in pericol invitatii, dar nici sa afecteze publicul telespectator, si mai ales publicul minor care este cel mai vulnerabil”, a declarat pentru HotNews.ro presedintele CNA, Rasvan Popescu.
TVR explica intr-un comunicat de presa ca emisiunea “Danutz SRL” este o co-productie TVR-MondoFilm, aceasta din urma asumandu-si „intreaga raspundere pentru partea editoriala, inclusiv pentru cele intamplate”.
„Realizatorii emisiunii au obligatia sa se asigure ca invitatii lor nu sunt pusi in pericol”, arata comunicatul TVR.
Este trist ca intr-o astfel de emisiune, ca Danutz SRL, in mare pierdere de audienta, un artist ca Dan Bittman sa apeleze la astfel de “trucuri” pentru a ramane pe post.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.