In decembrie – pensiile in avans !

In decembrie – pensiile in avans !

0 121

Posta Romana distribuie in avans pensiile aferente lunii decembrie, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Agerpres.
Plata pensiilor de asigurari sociale de stat, pentru agricultori si a celor pentru cadrele militare, precum si a celorlalte categorii de pensii se va realiza in perioada 10 – 24 decembrie 2008, imediat dupa virarea banilor de catre partenerii de conventii. In acelasi timp cu achitarea drepturilor banesti vor fi distribuite taloanele mov (aferente pensiilor platite pe card sau in cont curent), precum si taloanele de calatorie CFR.
In perioada 10-24 decembrie 2008, vor fi distribuite pensiile curente si taloanele CFR la domiciliul beneficiarilor. In perioada 19 – 24 decembrie 2008 vor fi distribuite la domiciliu pensiile restante (cupoane gri) iar pana la data de 30 decembrie 2008 titularii absenti de la domiciliu si avizati isi vor putea ridica drepturile banesti de la sediile oficiilor postale.
Cupoanele mov, aferente pensiilor platite pe card bancar sau prin cont curent, urmeaza sa fie distribuite la domiciliu, in perioada 14 – 29 decembrie 2008, iar pensionarii avizati si absenti

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.