În curând țara va fi condusă de criminali în serie cu diplome...

În curând țara va fi condusă de criminali în serie cu diplome de filantropi

9 426

Tandemul Iohannis – Orban la conducerea României se dovedeşte a fi o farsă sinistră! Ce fac aceşti domni toxici, îmbălsămaţi cu laude groteşti din străinătăţuri, va intra în cartea recordurilor nefaste ale naţiei.
Cine a pus la cale farsa? Exact îmbălsămătorii! Ce poate fi mai simplu decât să cădelniţezi nişte închipuiţi foarte sensibili la tămâie şi, în schimb, să obţii de-a moaca tot ce poporul lor a moştenit de la natură sau a agonisit de-a lungul istoriei.
Ambasadorul SUA, un roman sadea pe nume Zuckerman, declara acum o săptămână, cu prilejul adjudecării de către SUA a proiectului de la Cernavodă, următoarele:

Președintele Iohannis și Guvernul Prim-ministrului Orban, în mai puțin de un an, au transformat România în unul dintre cei mai apropiați aliați ai Statelor Unite. Sub conducerea Guvernului Orban, s-au luat măsuri pentru a consolida statul de drept, pentru a dezvolta infrastructura și pentru a stimula creșterea economică… Doresc să le mulțumesc din nou și Președintelui Iohannis și Prim-ministrului Orban pentru sprijinul și calitățile lor de lideri”.
Şi, ca şi când nu ar fi fost de ajuns:
“Doresc să salut și viziunea și calitățile de lider ale Președintelui Iohannis și ale membrilor guvernului Premierului Orban. Vă mulțumesc pentru efortul neîncetat de a asigura atât crearea unei Românii de excepție”.
Dar nu e vorba doar de cele 8 miliarde de dolari cât ne costă Cernavoda. E vorba şi de finanţarea altor proiecte mamut, date tot fără licitaţie, către SUA, cum ar fi construirea unei autostrăzi și căi ferate care să lege Constanța cu Gdansk, sau implementarea tehnologiei 5G.
Exemplele ar putea continua: şi de bani pompaţi de România către SUA fără niciun fel de negociere, dar şi de laude deşănţate ale ambasadorului Zuckerman la adresa celor doi mari lideri români. Cine e curios, să caute pe Google “ambasadorul SUA, ultima luna” şi se va cruci de amploarea ambelor aspecte şi de gogomănia celui de-al doilea.

Nici Germania nu se lasă mai prejos. Ieri, la Magdeburg, preşedintele Iohannis a primit Premiul ‘Otto cel Mare’ pentru “onorarea marilor merite in procesul european de unificare”.
A fost răsplătit, desigur, pentru acceptarea fără crâcnire a bugetului European ciuntit pentru România, dar şi pentru că a îngăduit ca PNL să cedeze postul de primar al Timişoarei unui neamţ şi, astfel, să ofere pe tavă Timişoara coetnicilor săi.
Toate acestea în vreme ce dauriţilor noştri le dă arama pe faţă.
Ies la iveală numiri iohanisto – liberale suprarealiste:
Laurenţiu Baranga, un pupil al lui Ludovic Orban şi-a falsificat diplomele de studii şi a fost mare şef la ORNISS. Apoi, recent, a fost promovat de acolo şi uns de însuşi premierul Orban ca preşedinte al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. Parcă aceste gravissime poziţii (gravissime prin prisma impactului lor asupra securităţii României) ar fi fost acordate şi ocupate exact în scopul sabotării iremediabile a ţării. Lupul paznic la oi!
Andi Manciu, consilier de stat al premierului Orban, a fost numit şef al Grupului de Comunicare Strategică, cel care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România. Şi el, pentru a obţine înaltele funcţii, a minţit în legătură cu studiile sale, dovedindu-se că nu a terminat facultatea indicată în CV şi, agravant, că a fost chiar exmatriculat pentru absenţa de la cursuri.
Vă daţi seama cam ce politică de cadre promovează modernul şi incoruptibilul PNL?
Modul în care şi Orban şi Iohannis şi-au pus vată în urechi şi miere pe limbă când au fost întrebaţi de aceste cazuri, arată cât de infectaţi moral şi cât de purulent contagioşi sunt ambii.

De ce oare sunt aşa? Pentru că, foarte probabil, toate numirile pe care ei le-au făcut în funcţii importante se revendică din aceeaşi mentalitate de şantajişti. “Să-i avem la mână cu păcate strivitoare, să nu mişte nimeni în front”!

Impostori, diplome falsificate, fibră de lachei, iată modelul. Au fost deconspiraţi doi dintr-o sută? Boleroul lui Ravel. Să nu-i supărăm sau speriem pe restul de 98! să-i lăsăm să repete în continuare ce i-am învăţat, adică minciună, fraudă, tupeu! Doar aşa vom izbândi. Alături de dragii noştri susţinători haştagişti care nu ne cer niciodată principii ci doar ambalaje de principii.

Falsul şi uzul de fals sunt printre valorile de bază cu care operează cuplul Iohannis – Orban. Pe mulţi nu-i deranjeaza, pentru că aparţin şlehtei.

În acest ritm şi cu asemenea caractere, în curand tara va fi condusa de criminali in serie cu diplome de filantropi. Pepiniera PNL – USR stă garanţie!

Contele de Saint Germain

COMENTARII

 1. @Anonim,
  Curva de mă-ta mai bine avorta decât să fete un vierme roșu retardat ca tine, ‘tu-ți morții mă-tii de șobolan împuțit ce ești. Grijania mă-tii de țigan borât, vinitură nespălată ce ești! Ăștia ca tine și toți ciumații roșii trebuie duși la Canal și educați prin muncă, cristoșii mă-tii de cioroi pizidist nenorocit!

  • Gelulache, iar nu ti-ai luat pastilele!!!?? Vai vai!!
   Cred ca Anonimul are dreptate: numele tau real e Pula-Lache, iar Gelulache e doar numele de cod! Te-am mirosit de mult ca esti gaozar ca si usristii (curistii) tai!!!

   • @…lachis,
    Vierme, mă-ta mai bine trîntea o balegă în grajd decât să fete o lighioană ca tine.

    Asistații social ca voi, „…lachis” și „Hanonim”, știu numai să înjure când li se arată cât sunt de inutili și toxici în societate.

    • PULA-LACHE nu suna prea frumos. Cred ca Pulache suna muult mai bine! Deci poti sa-mi spui „sarumana nașule”!!
     Iar de injurat nu gaseam un profesor mai bine pregatit ca tine!
     Acum gata Pulache, treci si ia-ti pastilele si la nani!

  • Plin de ura si cacat intre-dinti, mai-mult-lache-decat-gelu atat stie: ciuma rosie, rrrumani-tigani, diplome si pensii, ‘sholdoveni si cam atat. L-ai scos din astea, se musca se ceafa, habar n-are de capul lui… Am mai zis, e fraierul de serviciu plin de zoaie si tristete. Toti il iau sau ar trebui sa-l ia la misto. Un nimeni flausat.

  • Mai ai foarte mult sa te consideri om, dar nu dispera. Ai apucaturi evident fasciste sau bolsevice. La canal cu milioane de romani ca nu gandesc ca tine, sceleratu-le? Dupa cum te exprimi se vede ca nu prea te duce „hardul” sau te duce la vale rau. Foarte limitat, precar si mitocan. Esti viu, la ce gradina zoologica activezi ?

   • @HAnonim,

    Da, da, la canal cu milioanele de asistați și paraziți votanți pizidea. Că numai așa ar putea fi și ei utili societății. Trebuie puși la muncă, nu doar să sece bugetul țării, nu crezi? ȘTIU, EI NU CUNOSC ACEASTĂ NOȚIUNE, MUNCA, LE ESTE STRĂINĂ, DAR ALTFEL NU SE MAI POATE!

 2. Oare cui i-a fătat mintea că unii pot fi studenți fără diplome de bacalaureat? Nu Abramburicăi? Abramburica de la PSD!!! Acum, că idiotul de Horganu Bețivanu a numit unul dovedit cu diploma falsă, GHINION, atât îl duce capul ăla îmbibat cu alcool, dar nici cu Șerban Nicolae nu-mi este rușine. Cu Nicolicea, Ciordache. CU VEORICA….
  Și contele poulii să se uite mai bine la ograda ciumei roșii înainte de a zice ceva de USR. În Brașov, spre exemplu, toată ciuma roșie nu are școală câtă vacanță are Coliban.
  Plus că doar un retardat poate crede că PNL-ul a cedat primăria Timișoarei sau a Brașovului. Nu, cetățenii din acele orașe s-au săturat de nenorociții uslași.

  • Anonim
   PULA-LACHE:,
   MAI TACI in PIZDA MATII! Sa stii ca MATA a fost o PROSTITUATA pe care am iubit-o pentru faptul ca era normala la minte spre deosebire de imbecilul pup-in-curist pe care l-a facut cu UN RETARDAT MIBTAL ca scumpul tau RARA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.