In curand Sandero cu motor economic

In curand Sandero cu motor economic

0 153

Dacia va lansa, in prima parte a anului, in Romania modelul Sandero echipat cu un motor pe benzina mai economic, de 1,2 litri, care dezvolta 75 de Cai Putere (CP), iar pe parcursul lui 2009 vor mai fi disponibile in Europa versiunile pe GPL ale Sandero, Logan Sedan si Logan MCV (break).
„Nu avem un calendar exact al lansarilor pe tari, insa pentru piata romaneasca pot confirma lansarea modelului Sandero cu motor de 1,2 litri in prima parte a anului”, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, Silviu Sepciu, sef Serviciu relatii cu presa in cadrul Dacia.
El nu a putut oferi detalii despre perioada in care va fi introdus pe piata romaneasca modelul Logan Sedan cu motor de 1,2 litri.
Modelele Sandero si Logan echipate cu motor de 1,2 litri vor fi disponibile in Europa in acest an, nefiind fixat un calendar exact pentru fiecare stat in parte.
De asemenea, Sandero si Logan cu propulsoare de 1,4 litri adaptate la functionarea pe GPL, precum si Logan MCV (break) cu motor de 1,6 litri cu GPL, vor fi lansate in decursul lui 2009 in Europa, se arata intr-un comunicat al Renault, remis, luni, agentiei MEDIAFAX.
In afara de Sandero cu motor de 1,4 litri pe GPL, celelalte doua modele sunt deja disponibile pe piata romaneasca.
Silviu Sepciu a aratat ca versiunea pe GPL a Sandero ar putea sa apara mai intai pe pietele in care cererea pentru masini care folosesc acest tip de carburant este mare, cum ar fi Italia, si apoi in Romania.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.