In Covasna, inca un roman schimbat cu un maghiar!

In Covasna, inca un roman schimbat cu un maghiar!

0 172
Dupa ce l-a indepartat cu abilitate, in 15 august a.c., pe pe fostul presedinte, al CCI Covasna (un om de toata isprava, un foarte bun specialist care, practic a pus pe picioare aceasta institutie) proaspăt alesul preÈ™edinte, deputatul UDMR Edler Andras, nu a stat prea mult pe gânduri si a trecut la fapte. 
Acesta organizeaza, pe 15 octombrie a.c., prima actiune sub umbrela Camerei de ComerÈ› È™i Industrie Covasna, un eveniment prin care, hodoronc-tronc, se va promova imaginea aÈ™a-zisului È›inut secuiesc. Camera de ComerÈ› È™i Industrie Covasna a dat publicității si un comunicat de presă, remarca cunoscutul jurnalist Dan Tanasa, prin care invită…pe cei interesaÈ›i la PRIMA CONFERINŢĂ DIN Å¢INUTUL SECUIESC PRIVIND CONSTRUCÅ¢IILE SUSTENABILE.
Organizatuor, evident, Camera de ComerÅ£ ÅŸi Industrie a judeÅ£ului Covasna în parteneriat cu Primăria oraÈ™ului Sfântu Gheorghe, condusă de UDMR-istul Antal Arpad, È™i Consiliul JudeÈ›ean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor.
Evenimentul va avea loc azi, 15 octombrie 2012, la orele 9.30 în sala de ÅŸedinţă a CJ Covasna.
Conform comunicatului de presă, tema centrală a conferinÅ£ei o reprezintă conceptul de construcÈ›ii sustenabile ÅŸi eficienÈ›a energetică – idee asimilată si în legislaÈ›ia europeană ÅŸi natională – care poate exercita o puternică influență ÅŸi schimbări majore pe piaÅ£a autohtonă de construcÈ›ii, instalaÈ›ii, tâmplărie È™i in domeniile conexe.
Punem si noi o problema sub formei unei intrebari: daca aceasta zona a facut parte din Tara Barsei, care se intindea pana la Tusnad?
 
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.