In CJ cad capete dupa modelul “Zece negri mititei”

In CJ cad capete dupa modelul “Zece negri mititei”

0 252

Dupa scandalul iscat de mustruluielile aplicate departamentului juridic ca urmare a pierderii procesului cu Elisaveta Popa, consilierul destituit de plenul CJ si revenit in functie, este randul celor de la arhitectura si urbanism sa-si primeasca portia.


Brasovul este mutilat cu tot felul de constructii, pentru care cei de la Primarie nu se consulta cu nimeni„, a declarat Presedintele Consiliului Judetean suparat de lucrarile de constructii executate de primarie pe raza municipiului Brasov. Cel mai tare il deranjeaza pe Aristotel Cancescu sensurile giratorii, care rasar ca ciupercile dupa ploaie pe arterele Brasovului si unel dintre parcari, printre care cea de la Poarta Schei, care practic obtureaza imaginea Portii Ecaterina.


Arhitectul sef al judetului, Mihai Sarbu, acuzat de pasivitate in fata acestor lucrari, a fost sanctionat si i s-a cerut sa intervina de urgenta. Sarbu considera ca si-a facut datoria, in limita competentelor, decalrand ca poate, in ce priveste Municipiul, a manifestat un spirit de colegialitate mai pronuntat. Arhitectul sef recunoaste ca unele proiecte ale Primariei sunt discutabile, de pilda reorganizarea arterelor rutiere si distrugerea spatiilor verzi pentru amenjarea de parcari sau alte obiective.


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.