In cele din urma FC Brasov l-a pierdut pe Chipciu

In cele din urma FC Brasov l-a pierdut pe Chipciu

0 48

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti a confirmat transferul brasoveanului Alexandru Chipciu la Steaua si a anuntat inca un transfer surpriza pentru zilele urmatoare.

„L-am rezolvat pe Chipciu. Am terminat negocierile, puteti sa-l considerati jucatorul Stelei. Cu Ioan Neculaie m-am inteles, iar cu baiatul nu sunt probleme”, a spus Gigi Becali la Digi Sport, precizand ca nu poate oferi sumele tranzactiei.

De asemenea, Becali a mai anuntat ca mai are un jucator pe lista. „O sa mai vina un jucator, e mare secret, nu pot sa-i spun numele pentru ca altfel nu mai mi-l da patronul respectiv. E surpriza mare de tot, nu pot sa spun pentru nu l-am semnat”, a precizat.

Referitor la sansele ca brazilianul Wesley sa ajunga la Steaua, Becali a mentionat ca a avut o intelegere cu Adrian Porumboiu, care a picat.

„Cu Porumboiu eram cam inteles pentru Wesley. El cerea 1 milion de euro plus TVA, eu ii dadeam 1 milion de euro cu tot cu TVA. Ne intelegeam noi, dar acum daca ajunge in primavara nu mai cred”, a explicat Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.