In cel mult doua saptamani, Sala Sporturilor va fi gata!

In cel mult doua saptamani, Sala Sporturilor va fi gata!

0 106

 

Dupa mai multe amanari provocate de taierea fondurilor de catre Guvernul Ponta, lucrarile au ajuns la  ultimele finisaje. A fost refacuta structura de rezistenta si au fost instalate camere video, senzori de incendiu si alte dotari de ultima ora. Sportivii brasoveni vor avea in curand un spatiu ultramodern pentru antrenament si disputarea partidelor.
Sala Dumitru Popescu Colibasi ar fi trebuit sa fie gata inca de anul trecut. Oata cu venirea la putere a Guvernului Ponta, au fost taiate fondurile, astfel ca nu au mai fost bani pentru continuarea lucrarilor. In ciuda acestui neajuns, spune Andrei Ticaru, inginer constructor Agetaps, firma a continuat lucrarile pentru a se inscrie in termenul initial.
Finisajele interioare sunt si ele de calitate, iar, prin constructia etajului suplimentar cladirea a capatat un aspect futurist.
Patronul firmei care s-a ocupat de modernizare apreciaza ca inaugurarea va avea loc pe 15 ianuarie, daca nu vor interveni incidente care sa mai intarzie finalizarea lucrarilor. Cert este ca handbalistele de la Corona vor putea juca meciurile din returul campionatului intr-o sala care se ridica la pretentiile primului esalon. Pe langa handbaliste, aici se vor pregati si vor juca si alti sportivi, care pana acum s-au antrenat pe unde au apucat, unii dintre ei in conditii extrem de precare.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.