In cazul FOTE, ramane cum am stabilit

In cazul FOTE, ramane cum am stabilit

0 90
Primarul Rasnovului, Adrian Vestea, este optimist si crede ca Festivalul Olimpic din 2013 se va tine in Romania, asa cum se hotarase initial. Nu la fel de sigur este edilul Brasovului, George Scripcaru, care constata ca Guvernul intarzie nepermis de mult construirea celui de al doilea patinoar in Poiana Brasov. Fara acest obiectiv,  FOTE nu va putea fi gazduit la Brasov, iar Romania va pierde statutul de gazda in favoarea Norvegiei
Primarul Rasnovului spune ca orasul pe care il conduce se afla in grafic cu pregatirile pentru FOTE 2013. De fapt, Rasnovul mai trebuie doar sa finalizeze trambulina de K90, pe care se va desfasura competitia de sarituri cu schiurile, in conditiile in care dispune deja de doua trambuline pe care au evoluat saritori celebre. Adrian Vestea spune ca a discutat si cu reprezentantii Guvernului, care i-au dat asigurari ca vor aloca sumele necesare organizarii competitiei. Nu la fel de sigur este si primarul Brasovului, care crede ca Guvernul intarzie mult prea mult construirea patinoarului din Poiana Brasov, a carui situatie juridica a fost oricum neclara foarte multa vreme.
Festivalul Olimpic al Tineretului European este programat sa se desfasoare in luna februarie a anului 2013. Romania a fost desemnata drept tara organizatoare, dar mai este nevoie de inca un patinoar la Brasov, care urmeaza sa gazduiasca intrecerile de patinaj artistic si cele de short-track, in conditiile in care intrecerile de hochei se vor tine la Patinoarul olimpic din Parcul Sportiv. Daca patinoarul din Poiana nu va fi realizat, FOTE va fi organizat in Norvegia.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.