În acest weekend, traficul va fi închis pe strada C.D....

În acest weekend, traficul va fi închis pe strada C.D. Gherea, unde se vor executa lucrări de reparații la rețeaua de canalizare și la carosabil

0 62

Având în vedere că pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, există o problemă la un racord de canalizare, Compania Apa va executa, în data de 31 iulie, lucrări de înlocuire a respectivului racord. Deoarece pentru executarea acestei lucrări este necesară închiderea străzii, Primăria Brașov a luat decizia de a efectua și lucrări de reparații la carosabil, în perioada 31 iulie – 1 august.

Astfel, se vor executa lucrări de decapare mecanizată în zonele în care au apărut faianțări sau burdușiri, după care, în aceste zone, se va turna un nou covor asfaltic. Totodată, se vor executa lucrări de ridicare la cotă a capacelor la căminele de vizitare și a gurilor de scurgere și lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor meteorice.

În intervalul 31 iulie – 1 august, între orele 8.00 – 19.00, circulația pe str. CD Gherea va fi închisă. Se va asigura accesul riveranilor la locuințe, precum și a turiștilor care sunt cazați la hotelul situat pe această stradă (Hotel Belfort).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.