In acest an Mos Craciun ne-aduce Aeroport

In acest an Mos Craciun ne-aduce Aeroport

0 138

Rep. Domnule Iancu, in ciuda campaniei electorale aeroportul a ramas principala dumneavoastra preocupare, dumneavoastra fiind coordonatorul tuturor actiunilor Consiliul Judetean Brasov pentru realizarea investitiei.
I.V.A. Este o investitie de suflet atat pentru mine cat si pentru brasoveni si nu cred ca am nevoie de alta propaganda decat munca depusa pentru acest proiect.
Rep. Proiect care avanseaza?
I.V.A. Avanseaza. Desi au fost rautaciosi care s-au grabit sa afirme ca piatra de temelie pusa de Presedintele CJ Aristotel Cancescu a fost doar o actiune electorala in cadrula legerilor locale, lucrurile nu stau deloc asa. Se lucreaza, momentan este in curs de realizare drumul care va asigura conexiunea perimetrului aeroportului cu orasul. De asemenea se lucreaza si pentru asigurarea utilitatilor in zona, se lucreaza pe mai multe fronturi, lucrarile nu depind in totalitate una de cealalta. Foarte curand se vor incepe lucrarile si la Aeroport.
Rep. Spuneti ca se vor incepe lucrarile la Aeroport. S-au gasit banii?
I.V.A. Da, dupa cum se cunoaste deja trei mari banci si-au manifestat intentia de a asigura finantarea obiectivului si isi mentin aceasta intentie. Dar totodata am primim oferte extrem de pritenoase din partea unor investitori din Austria si Germania. Din partea austriaca am fost contactati de Viena International Airport, care doreste, intr-o forma sau alta sa fie parte la acest proiect. Dealtfel, austriecii s-au aratat de la inceput interesati de priect. Daca va amintiti, imediat dupa anuntul lansat de CJ privind realizarea aeroportului Austrian Airlines ne-a contactat manifestandu-si intentia de fi primul operator de zbor. Urmeaza ca la inceputul lunii decembrie sa definitivam forma de colaborare cu Viena International Airport. In privinta investitorilor germani, discutiile nefiind finalizate, nu va pot spune decat ca au experienta solida in domeniu si ca au venit cu o oferta foarte buna de finantare.
Rep. Deci sa intelegem ca anul acesta Mos Craciun ne-aduce intr-adevar Aeroport?
I.V.A. Este foarte probabil ca in acest an Mos Craciun sa dea curs scrisorii brasovenilor care isi doresc aceasta investitie. De altfel cam asa a sunat si gluma unuia dintre investitori, sa ne pregatim ghetele, ca Mos Nicolae va pune in ele banii pentru aeroport.
Rep. Atunci nu ne ramane decat sa le lustruim. Va multumim pentru interviu si va asteptam cu noutati la cald.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.