In 2010, avem preturi de Revelion de 2009

In 2010, avem preturi de Revelion de 2009

0 105

In zonele turistice din Brasov, Mures, Sibiu si Valea Prahovei preturile la cazare au ramas neschimbate. Proprietarii de pensiuni se intrec in oferte pentru perioada Sarbatorilor de iarna. Turistii pot petrece atat traditional, cat si exotic.
Cele mai ieftine alternative de petrecere a Sarbatorilor de iarna in stil traditional sunt oferite de pensiunile si vilele incluse in Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), care pune la dispozitie aproape 3.000 de locuri de cazare in Bran, Moeciu, Poiana Marului, Rasnov, Zarnesti, Sacele sau Bunesti.
Criza financiara nu a determinat micsorarea tarifelor la cazare in zona Valea Prahovei, insa, cu toate acestea, ele nu au depasit nivelul inregistrat anul trecut.
La Hotelul Sinaia, clientii vor avea acces gratuit la parcare, piscina, sauna si la sala de fitness. Pentru perioada Revelionului, tarifele cresc substantial. Doritorii vor plati 1.250 de lei de persoana, pentru trei nopti de cazare, trei cine festive, mic dejun si programe artistice.
Mai avantajate vor fi grupurile de turisti care cauta sa inchirieze vile „la cheie”. De exemplu, Vila Pitty, din Sinaia, ofera patru camere duble, intr-o ambianta ideala pentru o vacanta linistita. Inchirierea intregului imobil pentru cinci nopti, in perioada Revelionului, costa 1.500 de euro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.