In 2010, 3,2 milioane de familii au primit ajutoare!

In 2010, 3,2 milioane de familii au primit ajutoare!

0 157

Ministrul Muncii, Ioan Botis este contrariat de numarul foarte mare de “asistati”. Dl ministru, membru in aceasta “clasa politica” care ne conduce de 20 de ani, nu vrea sa bage de seama ca tocmai politica inteleapta, restructurarea care nu se mai termina si reforma facuta tocmai de ei ne-a adus in sapa de lemn sunt desigur cauzele acestei situatii.
„Foarte multe persoane au ajuns sa fie asistate social in Romania. Pentru a corecta acest lucru, introducem evaluari la nivelul familiei. O testare de mijloace si alta de venituri, pentru a avea o imagine clara daca e nevoie sau nu de ajutor. Anul trecut, peste 3,2 milioane de familii au beneficiat de ajutoare. Primele evaluari facute in noiembrie ne indica peste 1,4 milioane de familii care vor primi doar ajutoare de incalzire. Avem ajutoare in care frauda e cuprinsa intre 10% si 25%, in functie de tipul de ajutor sau indemnizatie acordate. Ne dorim ca in 2011 sa intervenim cu ajutoare doar acolo unde familia e intr-adevar in nevoie”, a declarat duminica ministrul Muncii, Ioan Botis, la sedinta comisiilor de buget din Parlament.
Bugetul Ministerului Muncii pentru anul viitor este de 34,14 miliarde lei, în creºtere cu circa 16% faþã de 2010.
Cheltuielile curente se ridicã la 34 miliarde lei, iar cele de personal ajung la 209,5 milioane lei.
Bugetul Ministerului Muncii a fost adoptat (fara amendamentele propuse) cu 25 de voturi pentru, 12 impotriva si 3 abtineri

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.