Imunolog de top arunca nucleara: ”99% dintre efectele secundare ale vaccinului nu...

Imunolog de top arunca nucleara: ”99% dintre efectele secundare ale vaccinului nu sunt raportate”

1 200

Unul dintre cei mai reputați medici imunologi din România, vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale şi coordonatorul Centrului OncoGen, prof. univ. dr. Virgil Păunescu, face o dezvăluire cutremurătoare: în pandemie, nu se raportează oficial de către medici ori pacienți nici măcar 1% dintre efectele secundare provocate de vaccinuri. Motivul este frica indusă medicilor de către stat și de Big Pharma, care au grijă să manipuleze informațiile și să blocheze aparițiile în media a specialiștilor autentici.
”Această perioadă pe care o trăim și pe care o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma face ca toate informațiile care se vehiculează să fie distorsionate” a spus imunologul la emisiunea EVZ.play, într-un interviu acordat medicului Lucian Duță.
Tot ceea ce i se prezintă marelui public este distorsionat. Specialiștii sunt tăiați de la aparițiile TV. Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată. Dacă se făcea un studiu am fi constatat că trebuie să vaccinăm mai puțin decît vaccinăm, dar altfel ce să faci cu cele 120 de milioane de doze? Trebuie să le facem, pentru că altfel ele se vor constitui în prejudiciu spune medicul.
Avem un grup de ”cîntăreți” care cîntă noua Internațională, cea a vaccinării. Datorită acestei dictaturi – cine nu ”cîntă” noua Internațională o pățește! – medicii și populația nu raportează efectele secundare. Eu cred că nu avem nici 1% din efectele secundare raportate.
Medicii preferă, de teamă, să nu raporteze complicațiile. Le e frică, da.
Eu cred că nu am stat de vorbă între patru ochi cu vreun medic care să nu îmi spună că a avut probleme și nu le-a raportat. Erau probleme din această zonă: o stimulare prea puternică a imunității cu limfocite B dezechilibrează pe cei care au probleme cu anticorpii și inhibă imunitatea celulară. Se creează dependență de vaccinuri și singura ”scăpare” e vaccinarea din trei în trei luni.
O spun cu toată responsabilitatea, nu cred că sunt raportate mai mult de 1% din complicații” a întărit specialistul.
O altă veste neplăcută dată de profesorul Păunescu este că
Acest vaccin nu poate pune capăt pandemiei nici dacă s-ar vaccina toată planeta, pentru că cei care sunt infectați continuă să favorizeze replicarea virusului, iar el e extrem de instabil, se poate muta foarte ușor, așa că ne putem trezi peste trei-patru luni cu o variantă care să ne întoarcă la Delta. Nu știm ce se va întîmpla, închiderea pandemiei e doar o speculație”.

Sursa: inpolitics.ro

COMENTARII

  1. Ăhăăăă…. de când se știa. Dar viermii care au +80% la salariu tac, doar nu-s proști să renunțe la atâția bani nemunciți!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.