Imprumut bancar pentru aeroport si Spitalul Clinic de Urgenta

Imprumut bancar pentru aeroport si Spitalul Clinic de Urgenta

0 491
Conducerea Consiliului Judetean a semnat creditul pentru continuarea lucrarilor la cele doua investitii, in valoare de peste 29 de milioane de lei. Aproape 7 milioane vor fi folosite pentru finalizarea lucrarilor de modenizare la corpul B al Spitalului; dupa ce se va rezolva si problema terenului, vor incepe si lucrarile prevazute in etapa a treia la Aeroportul International Brasov Ghimbav.
La finalul saptamanii trecute, reprezentantii forului judetean au semnat contractul de imprumut in valoare de 29,4 milioane de euro, pentru continuarea lucrarilor la cele doua investitii prioritare ale administratiei judetene, spitalul judetean si aeroportul International Brasov Ghimbav.
Termenul de rambursare a creditului este de zece ani si are prevazuta o perioada de gratie de doi ani, spune  Mihail Vestea, vicepresedinte Consiliul Judetean Pana in prezent, pentru aeroport s-au cheltuit aproximativ 24 de milioane de euro la Aeroport, pentru terenuri, viabilizarea acestora, ingradiri si pista.
Lucrarile la etapa a treia pentru suprafetele de miscare nu vor putea fi demarate pana cand terenul care a revenit anul trecut Institutului de Cercetare si Productie a Cartofului si Sfeclei de Zahar nu va fi redat Consiliul Judetean Brasov.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.