Prostie sau indolență – imprudență crasă a unor politicieni și persoane publice

Prostie sau indolență – imprudență crasă a unor politicieni și persoane publice

2 102

Incredibil, dar adevărat! Impreundeță crasă, din partea unor oficiali, care ar trebui să fie primii care să vegheze asupra sănătății semenilor…
Vineri Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a organizat o conferință de presă, cu directori de spitale și prefectul alături!
Tocmai în această perioadă, în care se iau măsuri fără precedent și se anulează orice întruniri sau conferințe! Dincolo de acest aspect, dl Veștea a fost la ședința Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal, cu senatorul PNL, Vergil Chițac, diagnosticat cu coronavirus și deși ar putea avea astfel suspiciunea de infectare cu Covid 19… Si aici alta lege si multe dispoziții și proceduri încălcate la grămadă.

Subiectul convocării tocmai discutarea, acum (?!), de ceNU APLICAREA de măsuri urgente, la nivelul Consiliului Județean și a Prefecturii, pentru o eficientă anchetă epidemilologică și pentru testarea urgentă a tuturor celor care au fost prezenți la conferință.
Dacă toate acestea nu erau suficiente, s-a mai adăugat și faptul că, la conferința respectivă de presă, au participat și mai mulți jurnaliști și cameramani din mass media brașoveană! Adică dl Veștea să fie sigur ca distribuie la greu brașovenilor… CORONAVIRUS.

Un senator cu… ,,demnitate
La acestea, mai adăugăm comportamentul greu de înțeles al senatorului PNL Vergil Chițac, care, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu Covid 19, a fost transportat, împreună cu soția, cu mașina la spital și nu cu izoleta, așa cum ar fi trebuit și cum au fost transportate, până acum, toate persoanele suspecte sau infectate cu coronavirus!
Senatorul respectiv ar fi refuzat transportul altfel și ar fi declarat, așa cum a precizat Digi 24, că ,,este sub demnitatea lui să fie transportat cu izoleta”(!?). Mai mult, Chițac și soția lui nu purtau măcar o mască protectoare! Liberalilor li s-a urcat molma la cap.

D.D.

COMENTARII

  1. „Și și”! Prostie și indolență, indolență și prostie. Niște amatori cocoțați pe funcții fara alt merit decat carnetul de partid.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.