Importanta internetului in afaceri – conferinta la Brasov

Importanta internetului in afaceri – conferinta la Brasov

0 100

Cum sa va imbunatatiti profitul folosind numai instrumentele online, cum sa va creati noi oportunitati de afaceri prin intermediul promovarii online si cum va poate ajuta social media sa deveniti mai competitivi sunt intrebari la care puteti gasi raspunsuri in cadrul Online Business Forum, organizat la Brasov, in data de 27 mai.
Online Business Forum este un eveniment dedicat antreprenorilor si oamenilor de afaceri care folosesc Internetul ca suport in cresterea afacerii.
Astfel, editia din primavara aceasta se adreseaza celor care doresc sa initieze o afacere in zona de online sau sa-si dezvolte canalele de comunicare a business-urilor traditionale.
Editia din acest an va fi complexa, abordand mediul online din trei directii diferite, fiind destinata atat antreprenorilor cu experienta, cat si celor pasionati, dar aflati la inceput de drum. Prin urmare, participantii vor avea ocazia sa ia parte la trei sesiuni, respectiv Internationalizarea afacerilor, Folosirea instrumentelor online in afaceri si Folosirea social media in afaceri.
Printre speakerii invitati care dau valoare evenimentului prin experienta acumulata in domeniul online sunt: Marius Ghenea, antreprenor in serie, Dorin Boerescu, CEO al retelei 2Parale, Hedi Hoka, practician in domeniul coaching-ului pentru business si pentru leadership.
Taxa de participare este de 250 lei, iar pentru a va inregistra, accesati adresa register.obf.ro. Pana la 15 mai, puteti achizitiona biletele cu un discount de 20%.

CONCURS
Fundatia Post Privatizare ofera 2 invitatii single (de cate o persoana) la Online Business Forum (OBF) 2011, care va avea loc pe 27 mai, la Brasov, Hotel Aro. Pentru a avea sansa de a castiga acest premiu, trebuie sa ne scrieti de ce doriti sa participati la OBF pe andrei.munteanu@romanialibera.ro sau pe adresa redactiei, strada Nerva Traian, nr.3, bl. M 101, et.5, sector 3, Bucuresti. Termentul limita este 12 mai. Castigatorii vor fi anuntati in suplimentul „Angajari”, din 16 mai. Mult succes!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.