Imparatul Romanilor face curat in bucatarie

Imparatul Romanilor face curat in bucatarie

0 103
Conducerea Hotelului Aurelius din Poiana promite sa remedieze pana astazi neregulile din blocul alimentar. Protectia Consumatorului si Directia Sanitar Veterinara descopereau miercuri o mizerie greu de imaginat pentru o unitate de cinci stele si decideau inchiderea restaurantului si o amenda care poate ajunge la 50.000 de lei. Hotelul Aurelius nu se numara printre cele care vor gazdui participanti la Festivalul Olimpic al Tineretului European.
Grabiti sa scape cat mai repede de neregulile din blocul alimentar, reprezentantii hotelului Aurelius au adus la Protectia Consumatorului actele pe care nu le-au putut prezenta in momentul controlului. L-au demis pe administratorul bucatariei si au promis ca pana astazi toate problemele se vor rezolva, asa cum spune Ciprian Agarbiceanu, directorul Hotelului Aurelius. Protectia consumatorului considera ca reprezentantii hotelului au fost  cooperanti in prezentarea documentatiei lipsa.
In urma neregulilor gasite, reprezentantii hotelului risca o amenda de pana la 50 de mii de lei sau suspendarea activitatii blocului alimentar in cazul in care nu remediaza neregulile. Hotelul Aurelius nu face parte din unitatile hoteliere selectate pentru cazarea participantilor la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care va incepe peste 10 zile. In Poiana Brasov, delegatiile de sportivi si oficiali ai FOTE vor fi cazati in Hotelurile  Piatra Mare,  Alpin,  Escalade,  Heraldic,  Poiana si  RinaVista.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.