Impact intre o Ambulanta si o Dacie pe Strada Lunga

Impact intre o Ambulanta si o Dacie pe Strada Lunga

0 387

O ambulanta a fost implicata vineri dimineata intr-un accident rutier in timp ce transporta o femeie insarcinata la maternitate. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10:00 pe Strada Lunga la intersectia cu Strada Morii. Soferul unei Dacii care se deplasa de pe Strada Morii a traversat toate cele 4 benzi de circulatie pe strada Lunga cu intentia de a ajunge in parcare.

O ambulanta a fost implicata vineri dimineata intr-un accident rutier in timp ce transporta o femeie insarcinata la maternitate. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10:00 pe Strada Lunga la intersectia cu Strada Morii. Soferul unei Dacii care se deplasa de pe Strada Morii a traversat toate cele 4 benzi de circulatie pe strada Lunga cu intentia de a ajunge in parcare. Barbatul sustine ca in acel moment pe strada Lunga erau persoane angajate pe trecerea de pietoni si si-a inchipuit ca ambulanta va acorda prioritate pietonilor si ii va lasa timp sa intre in parcare.
In masina se afla fiul sau, un baiat cu dizabilitati in varsta de 19 ani pe care soferul il aduce la scoala in fiecare zi, ceea ce nu va mai putea face de acum incolo dupa ce masina a suferit avarii serioase.
Baiatul a fost transportat de catre o un echipaj SMURD la spital cu politraumatisme, iar femeia insarcinata din Ambulanta a fost preluata de catre un alt echipaj si transportata la maternitate. In urma impactului, niciunul dintre cei doi nu a suferit rani grave.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.