Imensa obraznicie tip PD-L

Imensa obraznicie tip PD-L

0 166

Cine a avunt curiozitatea sau inspiratia sa butoneze, ieri, pe Realitatea TV, a avut ocazia sa asiste la imensul spectacol de circ de proasta calitate tupeistica a acestei din ce in ce mai gretoase femei, chiar daca si-a ajustat curbele cat mai aproape de cele venusiene.
Cu un tupeu intr-adevar inimaginabil si semanand cu atitudinea porcului la troaca, madam Udrea s-a situat mai presus decat legea, sfidand pe cei douazecisidoua de milioane de romani, care se supun legilor sau sunt obligati sa o faca atunci cand glasuiesc reprezentantii acestora.
Elena Udrea a aranjat, la sosirea sa la Comisie, tot decorul, cu zambete triumfale, cu buchet de flori si pupat de mana, bineinteles nelipsind zambetul sfidator.
In plus, madama a sfidat fara vreo reticenta insasi Comisia, mai la tot a treia vorba acuzand si recuzand acest for, ba chiar cerand demisia unor membri ai acesteia.
Ea a vorbit si cand a primit cuvantul, asa cum este normal, dar mai mult a vorbit peste acest fapt, lovind in prestanta Comisiei, in insusi Parlamentul tarii, asa cum este el, in insasi starea democratiei in Romania.
Perdelele de fum aruncate de Elena Udrea si prin o recuzare fara baza legala a unor membri ai comisiei, ea facand pe fecioara preacurata, dar cu zambet de genul „las’ ca va arat eu voua cine sunt eu”, cu acuze ca ar fi „lucrata” spre a denigra PD-L-ul, ca sa nu mai vorbim de ea, fara a aminti macar printr-un cuvintel tema prezentei ei la Comisiei, au devenit inacceptabile.
Elena Udrea, prin atitudinea ei, s-a descalificat singura, si in primul rand ca om. Plecarea ei intempestiva in momentul in care urmau sa inceapa intrebarile, a urcat pe culmea neobrazarii. Ea a dovedit lipsa binecunoscutilor „sapte ani de acasa”, pe care i-a absolvit, mai mult ca sigur, prin invatamant la distanta.
Toata atitudinea aceasta a Elenei Udrea dovedeste din plin ca prin ministerul Turismului, ca si prin PD-L, pute groaznic si este – dar, Doamne, pana cand? – o situatie de nemaisuportat.
Purtarea ministrului Turismului dovedeste din plin ca toate afacerile din cadrul initiativelor ei sunt neavenite si cu iz ilegal. Daca ar fi fost curata, ar fi venit frumusel cu actele cerute de Comisie si si-ar fi dovedit nevinovatia
Iar daca aceasta oglinda a madamei Zoe Trahanache – uite si aici o scrisorica pierduta, actele de la Finante! – nu este sparta cat mai curand, tara se va duce categoric de rapa. Daca a ajuns ca ea sa indice si sa ceara ca cei din comisie sa-si dea demisia din Parlament, este clar ca se crede, cum o acuza o vece, un fel de Elena Ceausescu.
Si oare nu cumva aceasta atitudine nu a fost studiata si impusa de stilul basescian?
In context se poate arata ca si Comisia a reactionat, inaintand plangeri penale in legatura cu atitudinea Elenei Udrea, cu tot cortegiul.
Pacat de trandafirii pe care i-a primit, caci nu isi aveau locul langa un asemenea personaj murdar.

Dan Bota
.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.